Golfvejrguderne tilsmilede Give Golfklub, der i den forgange uge kunne fejre 25 års jubilæum i et smukt og varmt dansk sommervejr.

Jubilæumsturneringerne blev et tilløbsstykke med ikke færre end 442 deltagere, mens den store jubilæumsfest fredag aften trak godt 170 medlemmer af huse, og den store tilslutning glæder formand i Give Golfklub, Knud Brøchner.

”Opbakningen fra klubbens medlemmer har været helt fantastisk, og vi er meget stolte af, at så mange har deltaget i jubilæumsturneringerne i løbet af ugen. Nogle af vores mest entusiastiske medlemmer har spillet hver dag, så de er ved at være lidt møre i kroppen”, siger en smilende Knud Brøchner.

Vi fangede formanden på hans foursome-runde, og mellem de mange præcise – og nogle upræcise slag – roste Knud Brøchner de mange frivillige og ansattes jætteindsats for at stable jubilæumsugen på benene.

”De mange frivillige har sammen med vores dygtige ansatte og vores samarbejdspartnere skabt fundamentet for en rigtig god jubilæumsuge, mens vores mange medlemmer har støttet flot op og taget aktiv del i festlighederne. Imponerende, mener en tydelig stolt Knud Brøchner.

1000 golfbolde faldt ned fra himlen

Lørdag eftermiddag lykønskede formanden for Dansk Golf Union, Jim Staffensen, Give Golfklub med de 25 år til den officielle reception, mens formand Knud Brøchner og en række af ”formændene” for klub i klubberne både kiggede tilbage i et historisk rids og fremad imod de næste 25 år med golf i Give.

Efter de officielle taler faldt 1000 golfbolde i bogstaveligste forstand ned fra himlen, og vinderen af Give Golfklubs store jubilæumskonkurrence blev golfbold nummer 828, som kom allertættest på hul 9. Et stort tillykke til ejermanden Hans Pagaard, som nu kan se frem til en golfrejse for 2 personer med Primo Tours i marts måned 2019 til en værdi af 10.000 kroner.

Vinderboldene

  1. Golfrejse for 2 personer med Primo Tours 1. marts: 2019: Vindernummer 828
  2. Cleveland Launcher CBX6 jernsæt fra Proshoppen: Vindernummer 660
  3. Gavekort fra Spies Rejser: Vindernummer 990
  4. Golfhæftet: Vindernummer 10
  5. Normann Copenhagen sølvfad Ø16 fra SUN-Air: Vindernummer 988
  6. Normann Copenhagen sølvfad Ø16 fra SUN-Air: Vindernummer 489
  7. Normann Copenhagen sølvfad Ø16 fra SUN-Air: Vindernummer 911
  8. Normann Copenhagen sølvfad Ø16 fra SUN-Air: Vindernummer 795

Turnerings- og eventsponsorer

Give Golfshop

Bravo Tours

Thyregod Wellness

Strong2gether

Pandora Kitchen

Diagonalen Vin & Blomste

Se billeder fra jubilæet

Nyhed hjemmeside skrevet af Speakloud for Give Golfklub.