Hos LARSEN i Østergade møder kunderne et stort smil og et overdådigt udvalg af gaveartikler og lækkerier. Kombineret med den hyggelige café spreder den gode stemning sig hurtigt.

Om du skal hente en gavekurv søndag aften, frokosten til arbejdet eller bare vil drikke en kop eftermiddagskaffe, byder LARSEN i gågaden i Struer på et stort udvalg.

– Man kan virkelig gå på opdagelse i butikken med alle de specialiteter, vi har, og det gør kunderne i stor stil. Vi skiller os særligt ud på, at vi nærmest har åbent i butikken og caféen altid, fortæller Stine Aarlit Bach. Hun har været en del af butikken siden 2015 og bestyrer de sidste tre år.

– Noget af det sjoveste for mig er, når vi rykker rundt i butikken, som vi gør flere gange om året. Så tager vi alle varerne ned og sætter dem op i nye, forskellige farvekombinationer og varegrupper. Og så får folk øje på andre ting, end de har set tidligere, fortæller Stine Aarlit Bach.

Gaven til alle

Delikatesseafdelingen i butikken byder på noget for enhver smag, og kunderne roserne især de gavekurve, som kan indeholde alt muligt og ser indbydende ud.

Her er der både kaffe, the, slik, vin og chokolade, men også olier og salte varer til at supplere med. Samtidig kan man gå på opdagelse i det store udvalg af forskellige typer is fra softice og ispinde til flødeis og italienske varianter, som butikken serverer hele året rundt.

– Vi pakker altid tingene flot ind, også hvis man selv har lyst til at vælge de varer, der skal gives i gave. Det er bare fedt at kunne give en gave, som ser ud af noget. Det gør det også sjovt at lave dem, siger Stine Aarlit Bach.

Larsen billede 2

Til den lille og store sult

Kunderne besøger caféen fra morgen til aften. Når en erhvervsdrivende i byen skal hente en bolle med ost om formiddagen, når håndværkeren spiser frokost, når mormor og barnebarn skal nyde kaffe, is og kage efter skole, eller de unge i byen vil hænge ud efter aftensmaden.

–  Man kan få en god, lun sandwich og en ekstra god kop varm kaffe hele dagen. Det er ikke mange steder i byen, du kan få en is en søndag aften eller spise nachos en torsdag klokken 21. Og vi laver retterne, når folk køber dem, så alt er helt frisk, siger Stine Aarlit Bach.

LARSEN-butikken med undertitlen ”is, godter, gaver” er en del af den større koncern med fysiske butikker i blandt andet Herning og Holstebro, og den har åben alle ugens dage fra klokken 9 til 22.

Skrevet af Speakloud for Jysk Fynske Medier