Kunder der ringer forgæves, og en medarbejder der er ved at drukne i telefonopkald, er fortid i naturplejevirksomheden Stuboggren.dk. Med Call Management har virksomheden fået en effektiv og professionel kundeservice, hvor 99 procent af alle henvendelser på telefonen bliver besvaret inden for 10 sekunder.

Historien om Stuboggren.dk er fortællingen om to nordsjællandske enkeltmandsvirksomheder, der har fusioneret med succes. I dag har virksomheden, som arbejder med natur-, skov- og landskabspleje over hele Sjællænd, 26 medarbejdere. Med til fortællingen om den hurtigt voksende virksomhed fra Dronningmølle hører de uundgåelige udfordringer, der naturligt følger med en virksomheds vokseværk.

Fra starten havde Stuboggren.dk’s medstifter Nickolai Schlechter sit eget mobilnummer med over i det nystiftede firma. Nummeret blev markedsført på firmabiler og arbejdstøj. Det fungerede godt i begyndelsen, men da firmaet på kort tid gik fra én mand på kontoret til fire mand i administration og salg opstod behovet for en opdateret telefoniløsning, der kunne understøtte Stuboggren.dk’s nye hverdag. 

Call Management sikrer effektiv og professionel kundeservice

Stuboggren.dk sagde goddag til mobilløsningen Call Management og fik én indgang til virksomheden med et decideret firmanummer, så alle på kontoret kunne hjælpe hinanden med at besvare det stigende antal opkald, der fulgte med naturplejevirksomhedens flotte vækst. 

– Det var blevet uholdbart og uhensigtsmæssigt, at Stuboggren.dk’s telefonnummer var mit mobilnummer og ikke et hovednummer. Jeg var ved at knække nakken på at tage telefonen, fordi vi havde så god fart på forretningen. Det gik ud over vores kundeservice, fordi flere kunder ringede forgæves. Selv om vi forsøgte at ringe tilbage i videst mulige omfang, så var det ikke den service og oplevelse, vi ønskede at give vores kunder, siger Nickolai Schlechter, der driver Stuboggren.dk sammen med Martin Ellekilde og Michael Skaubye.

Udfordringerne blev løst med Call Management-løsningen fra Telenor. Kunderne skulle dog lige vænnes til at ringe på det nye firmanummer og ikke på det mobilnummer, de var vant til. 

– Løsningen med et firmanummer har været rigtig god, og vi har fået en mere professionel og effektiv kundeservice med Call Management. Stuboggren.dk bliver med nummeret præsenteret professionelt, når kunderne ringer til os, ligesom det stort set er slut med at ringe forgæves, efter vi har fået den nye telefoniløsning, hvor det lykkes os at besvare 99 procent af opkaldene til firmanummeret, fortæller Nickolai Schlechter.  

Den rigtige løsning giver ro i maven og en lettere hverdag

En forbedret kundeservice er ikke eneste gevinst ved Stuboggren.dk’s telefoniløsning hos Telenor. Med Call Management-appen kan de fem ansatte i Stuboggren.dk’s administration logge deres mobiltelefoner ind og ud af firmanummeret og se, hvem der er aktive og ”passer” firmanummeret. Systemet er også sat op, så de fem medarbejdere kan se, om der bliver ringet til firmanummeret eller på deres direkte nummer.

– Vores telefoniløsning giver ro i hverdagen i forhold til den tidligere løsning. Vi ved, at vi kan holde møder eller besøge kunder uden at skulle bekymre os om, at opkald til vores firmanummer bliver besvaret, eller at kunder ringer forgæves på vores direkte mobilnummer. Via appen kan vi nemlig se, om der er én eller flere kollegaer, som er logget ind og altså sikre os, at firmanummeret er dækket ind og bliver besvaret. Samtidig kan vi logge ud af firmanummer-dækningen eller stille vores direkte nummer om til firmanummeret, hvis vi ikke vil forstyrres, siger Nickolai Schlechter. 

Han glæder sig over telefoniløsningens fleksibilitet, der gør den til en vigtig medspiller i dagligdagen på kontoret. 

– Udover roen giver mulighederne i Call Management en lettere og mere effektiv hverdag, fordi systemet er så fleksibelt, at den enkelte medarbejders ”telefontid” kan tilpasses til vedkommendes kalender og arbejdsdag. Det sikrer en bedre udnyttelse af vores tid, siger Nickolai Schlechter. 

Dialog om udfordringer gav det rette match

På rejsen mod en ny telefoniløsning, der matchede virksomhedens nye virkelighed, fandt Nickolai Schlechter det oplagt at tage fat i en konsulent ved Telenor, som han i forvejen havde en god indgangsvinkel til. Den efterfølgende sparring blev starten på et tillidsfuldt og godt samarbejde om Call Management. 

– Vi gav udtryk for de behov og udfordringer, vi havde med vores telefoni i dialogen med Telenor, og de kom tilbage med Call Management-løsningen. Den har løst vores udfordringer og optimeret både vores kundeservice og hverdagen på kontoret, siger Nickolai Schlechter.  

Professionel service er nøgleordet i godt samarbejde

Telefoniløsningen fra Telenor har levet op til Stuboggren.dk’s forventninger, og den samme gode oplevelse har Nickolai Schlechter med televirksomhedens service.

– Vi oplever en professionel service hos Telenor og er meget tilfredse med samarbejdet. Vores konsulent er altid klar til at hjælpe, uanset om vi eksempelvis har brug for en ny telefon, et nyt simkort eller har spørgsmål til, hvordan vi ændrer opsætningen af vores telefoniløsning, fortæller Nickolai Schlechter. 

– Call Management virker upåklageligt, og hvis Telenor skruer på knapperne og opdaterer eller forbedrer systemet, så får vi god information om ændringerne. Det spiller bare, når løsningen er sat op. Der er styr på faktureringen, og setuppetgør det let for os at ændre og opdatere i vores Call Management-løsning, siger Nickolai Schlechter.  

Næste skridt er tastevalg

Stuboggren.dk’s medstifter tøver ikke med at blåstemple løsningen, som betyder, at virksomhedens kundeservice kan følge med virksomhedens vækst og give kunderne den oplevelse, som naturplejevirksomheden ønsker.

– Jeg anbefaler Call Management, fordi det er en telefoniløsning, der fungerer fint og optimerer vores hverdag og drift. Vi har slet ikke grund til at kigge os om efter andre telefoniprodukter. Til gengæld har vi fokus på de muligheder i Call Management, som vi ikke har gjort brug af endnu. For målet er at gøre kundeoplevelsen endnu bedre, siger Nickolai Schlechter.

Næste skridt for Stuboggren.dk i Call Management-regi er tastevalg, så kunderne endnu hurtigere rammer den specifikke medarbejder, som de ønsker at tale med. 

Kundecase er skrevet af Speakloud for Telenor.