God rådgivning, kvalitet, fleksibilitet, en gensidig bekymring for klimaet og en evne til at udvikle smarte værktøjsløsninger er de væsentligste årsager til, at strategisk indkøber i FM Mattsson Mora Group Danmark Lene Rasmussen får udviklet og produceret plastkomponenter til virksomhedens armaturer i Agtrup Plast.

”Damixa er dansk design, og vores kvalitet i komponenter er af meget stor betydning for vores brand. Derfor vælger vi vores leverandører med meget omhu. Agtrup Plast er vores leverandør gennem mere end 15 år, og de laver de vigtige komponenter til vores armaturer, der sikrer noget så essentielt som flow og driftssikkerhed”, siger Lene Rasmussen og fortsætter. 

”Agtrup Plast ved, hvad der er vigtigt for os, og agerer efter det. De er en partner med et meget højt serviceniveau. Og en stor grad af fleksibilitet. Er vi pludselig løbet tør for et eller andet, er de lynhurtige til at omstille tingene og levere meget hurtigt. Det er faktisk sket, at Agtrups direktør selv er kommet kørende med det, vi lige stod og manglede. Den stil skal man ellers lede længe efter”, understreger Lene Rasmussen, der roser et tillidsfuldt samarbejde.

”De forstår vores høje krav til kvalitet, er kreative med hensyn til løsninger og så er de meget ærlige, hvis noget ikke kan lade sig gøre. Det betyder, at vi kan stole på dem, og det er meget vigtigt for os.

Og så en anden interessant ting. Agtrup Plast udnytter de globale markedskræfter til fordel for os som kunde. For eksempel får de lavet de ellers dyre værktøjer i Fjernøsten, som de så producerer med i Kolding. Det betyder, at vi sparer penge dér, hvor det er muligt samtidig med, at vi har vores leverandør tæt på med en god dialog, videndeling og en meget høj fleksibilitet. Vi føler klart, at Agtrup Plast tænker i, hvad der er bedst for os, og det er rigtig meget værd”, fortæller Lene Rasmussen, der glæder sig over en fælles bekymring for miljøet og klimaet.

 ”Vores ingeniører arbejder konstant på at udvikle, forbedre og optimere. Altid med de samme mål for øje: At øge komforten, brugervenligheden og ikke mindst finde løsninger, der tager det størst mulige hensyn til miljøet. Eksempelvis gennem intelligente vandspareprogrammer. Når vi samarbejder med Agtrup Plast, skyldes det også, at de er ISO 14001 miljøcertificerede og deler vores bekymring for miljøet og blandt andet arbejder målrettet på at minimere deres klimaaftryk ved at investere i energivenlige maskiner og bekæmpe udledning af råvarepellets i havmiljøet”, forklarer Lene Rasmussen.

KORT OM FM MATTSSON MORA GROUP DANMARK

Damixa, FM Mattsson og Mora er de kendte armaturbrands, der tilsammen udgør FM Mattsson Mora Group Danmark. Gruppen er Nordens førende producent af armaturer, og sælger, fremstiller og produktudvikler vandhaner og termostater af højeste kvalitet og med nordiske rødder. 

Hos FM Mattsson Mora Group Danmark er en vandhane ikke bare en vandhane, som kan åbne og lukke for vandet. Damixa, FM Mattsson og Mora vandhaner skal være nemme at bruge, have smarte funktioner indbygget, være smukke at se på og hjælpe med at spare på energi og vand.

Den nordiske designtradition er fundamentet for FM Mattsson Mora Group Danmarks vandhaner, der er båret af ærlige og enkle materialer, fejlfrit håndværk, solid kvalitet og smukke former, der tager sig godt ud i køkkenet, på badeværelset eller i bryggerset.

Kundecase skrevet af Speakloud for Agtrup Plast.