Agtrup Plast er ikke bare en plastleverandør. De er en tæt allieret og et godt sted at starte, når man sidder med en produktidé. Vi følte os trygge i hele processen fra idé til produktlancering, siger Brian Bække, der er direktør i virksomheden EasySan ApS, der står bag brandet SprayWash.

”Agtrup Plast har forståelse for vores virksomhed og er dygtige til at sætte sig ind i vores behov. Vi bliver mødt i øjenhøjde af en samarbejdspartner, der kan rådgive fra udvikling af idé til færdig løsning, fordi de forstår os og kender branchen”, forklarer Brian Bække, der har udviklet SprayWash i tæt samarbejde med Agtrup Plast.

”Det rigtige valg af materialer, værktøjsløsninger og støbeform er altafgørende for et produkt som SprayWash. For det første skal kvaliteten være helt i top, så rengøringssystemet kan holde til at blive brugt i hårde og krævende produktionsmiljøer.

For det andet skal løsningen være produceret rentabelt, så vi kan gå til markedet med en konkurrencedygtig pris. I hele den proces har Jørn Lange været en uundværlig rådgiver og samarbejdspartner. Han har hjulpet os med og løst tekniske udfordringer, der ligger udover, hvad man normalt kan forvente af en leverandør”, mener direktøren i EasySan ApS, der roser Agtrup Plast for deres nærvær, fleksibilitet og leveringssikkerhed.

”I vores samarbejde er der ikke langt fra tanke til handling. For vi taler direkte med ejeren Jørn om udvikling, materialer og priser, ligesom vi er på fornavn med Kathe i produktionen. Hun kender os og vores behov. Den tætte dialog giver fleksibilitet, og har vi et akut behov, er Agtrup Plast hurtige til at hjælpe os. Den hurtige leveringstid og den høje leveringssikkerhed er afgørende for en nicheproduktion som vores”, forklarer Brian Bække, der ikke i et sekund har fortrudt sit valg af samarbejdspartner.

”Vi er glade for at samarbejde med en dansk plastleverandør, der producerer plastkomponenter i høj kvalitet og med omtanke for miljøet. Deres viden om plast giver i kombination med en topmoderne maskinpark, intelligente værktøjsløsninger, fleksibilitet, hurtige reaktionstider, konkurrencedygtige priser og høj leveringssikkerhed den nødvendige konkurrencekraft på vores marked”, understreger Brian Bække.

Kort om EasySan

EasySan udvikler, producerer og sælger rengøringsartikler og desinfektionsmidler til rengøringsindustrien. Deres vigtigste produkt er det unikke SprayWash system.

SprayWash er et af de mest enkle rengøringssystemer på markedet. Med rengøringstabletter tilpasset ethvert behov gør SprayWash rent alle steder og på alle overflader, der kan modstå vand, og hvor der er behov for rengøring, desinfektion og lugtkontrol.

Kundecase skrevet af Speakloud for Agtrup Plast.