Et højt serviceniveau, leveringssikkerhed og god kvalitet er bare nogle af de mange grunde til, at BSI samarbejder med Agtrup Plast om udvikling og produktion af plastkomponenter til virksomhedens produkter til både.

BSI producerer blandt andet ankerspil, blokke og rigudstyr til både. I deres produktion af løsninger til sejlbåde, racerbåde og yachtbåde indgår plastløsninger som en central komponent.

Der er mange grunde til, at BSI i Haderslev har valgt at benytte sig af Agtrup Plast som leverandør og samarbejdspartner. Det fortæller René Müller, der er produktionstekniker og har arbejdet i BSI i mere end 25 år.

”Vi bruger mange plastikdele i vores produktion. Alle plastkomponenter bliver produceret af Agtrup Plast, og vi har derfor et tæt og godt samarbejde. Vi oplever et højt serviceniveau, en god kvalitet og levering til aftalt tid.”

”Vi har selvfølgelig haft mange leverandører i min tid i virksomheden, men Agtrup Plast har været med fra starten af. Vi har en rigtig god kommunikation. Hvis vi har brug for noget, kan vi altid ringe til dem. De er gode til at hjælpe os og en virksomhed, hvor vi altid kan få noget, hvis vi har brug for det, fordi de altid har noget liggende. Alt i alt er Agtrup Plast en rigtig god samarbejdspartner”, siger René Müller.

Kort om BSI A/S

BSI er skabt af sejlere for sejlere. Med en passion for sejlads producerer og designer BSI udstyr til sejlbåde, racerbåde og yachtbåde. Virksomhedens mål er at levere branchens bedste produkter. 

BSI har kunder i det meste af verden. I Danmark er BSI’s kunder primært skibsværfter og vindmølleproducenter. Virksomheden har i Danmark kontor i Haderslev.

Kundecase skrevet af Speakloud for Agtrup Plast.