Et stort ansvar som tilsynsfunktionær, gode kolleger, et godt arbejdsmiljø og ordnede forhold med pauser og en overenskomstmæssig løn, der bliver udbetalt til tiden, er de vigtigste årsager til, at tilsynsfunktionær Tomas Balciunas siden 2009 har arbejdet i TekniClean.

Det fortæller 31-årige Tomas Balciunas i serien af medarbejderhistorier, hvor du også kan læse om, hvorfor Suthan Seevaratnam og Heidi Hansen synes, at TekniClean er en god arbejdsplads.

Hvad laver du som tilsynsfunktionær?

I mit arbejde som tilsynsfunktionær planlægger jeg arbejdsdagen for mine kolleger på Danpo. Jeg foretager rengøringskontrol og er i daglig dialog med Danpo, ligesom jeg udfører manuelt arbejde som sanitør.

Jeg har arbejdet på Danpo siden 2009 og kender pladsen og alle maskinerne rigtig godt. Skal slangerne udskiftes eller rengøringssatellitten vedligeholdes, løser jeg opgaven, så alt udstyr er 100 % i orden.

Hvad kan du godt lide ved dit arbejde?

Hygiejnen og kvaliteten af rengøringen spiller en afgørende rolle for fødevaresikkerheden, og jeg kan godt lide, at produktionsrengøring stiller krav til os medarbejdere om, at vi skal udføre vores arbejde godt hver eneste dag. Danpo giver os mange ad hoc-opgaver, der skal løses hurtigt og effektivt. Selvom pulsen kan være høj, giver det en god tilfredsstillelse, når opgaven er løst, og vi har gjort en forskel.

Når vi mangler en medarbejder, er jeg med til at rekruttere. Når personen er ansat, er det mit ansvar at lære den nye medarbejder op og vise, hvordan vi arbejder med kemi, starter maskinerne op og bruger de rigtige teknikker. Det er spændende og rart at lære fra sig og give nye medarbejdere en god start i TekniClean.

Hvorfor er TekniClean en god arbejdsplads?

TekniClean tror på mig og giver mig ansvar. Det er ofte mig, der løser udfordringer i dialog med mine kolleger og Danpo. Det udvikler mig som mellemleder. Arbejdsopgaverne er spændende, jeg har gode kolleger og en god overenskomstmæssig løn, der bliver udbetalt til tiden.

Kan du anbefale andre at søge arbejde i TekniClean?

Ja, TekniClean er et godt rengøringsselskab. Du bliver respekteret som den, du er. Vi er gode til at hjælpe hinanden i et godt teamsamarbejde. Har du brug for en fridag, får du lov til at holde den. I TekniClean får du en god oplæring, ordnede forhold med pauser, feriepenge og ordnede lønforhold.

Navn: Tomas Balciunas

Job: Tilsynsfunktionær (Formand)

Arbejdsplads: Danpo i Farre

Ansættelse: 2009

Arbejdstid: Natarbejde, fuldtid

Medarbejderfortælling skrevet af Speakloud for TekniClean.