I Speakloud har vi lavet ny profilbrochure til TekniClean. Den nye brochure skal være med til at profilere Danmarks næststørste spiller inden for fødevarerengøring.

Profilbrochuren er udviklet i et tæt samarbejde mellem TekniClean og Speakloud. Vi har lyttet til deres ønsker og behov og spillet vores professionelle erfaring på banen.

Resultatet er flot profilbrochure, hvor Speakloud har stået for alt fra idé over design til tekster, foto og tryk.

Tekstuddrag

Overvejer I at skifte rengøringsselskab?

Det kan virke uoverskueligt og besværligt at skifte til et andet rengøringsselskab. I TekniClean ved vi, hvor svært det kan være, og vi har respekt for de problemstillinger, et skifte medfører. Men med vores store erfaring får I en smidig overgang, hvor en grundig behovsgennemgang kombineret med vores know how og dedikerede medarbejdere giver jer troværdig og grundig rengøring fra dag ét.

11 gode grunde til at vælge TekniClean

 • Et effektivt rengøringskoncept med dokumenteret kvalitet
 • Kapacitet til at levere landsdækkende rengøring
 • Solidt branchekendskab sikrer høj kvalitet
 • Ærlig og åben dialog løfter niveauet af rengøringen
 • Højt hygiejneniveau til konkurrencedygtig pris
 • Ajourførte pladsmapper med nyeste kemiplaner
 • Rengøring der lever op til certificeringskrav
 • Dygtige medarbejdere giver høj fødevaresikkerhed
 • Grundig oplæring af nye medarbejdere
 • Løbende behovsgennemgang med 100 % tilpasning
 • Medarbejdere med lang anciennitet og under 2 % sygefravær

Landsdækkende rengøring i fødevareindustrien med dokumenteret kvalitet

“Som Danmarks næststørste rengøringsselskab inden for fødevarerengøring har vi kapaciteten til at levere landsdækkende rengøring med dokumenteret kvalitet. Grundighed, lokal tilstedeværelse, konkurrencedygtige priser og glade medarbejdere er fundamentet for vores arbejde.”

Carsten Pedersen, Adm. Direktør

Danmarks bedste rengøringsarbejdsplads

I TekniClean stræber vi efter at blive Danmarks bedste arbejdsplads inden for rengøring gennem en anerkendende og varm dialog med vores 300 engagerede, dygtige og erfarne medarbejdere. Det skal være trygt at komme til ledelsen, og vi prioriterer, at medarbejderne oplever og får succes i deres arbejdsliv. For glæden og succesen smitter af og giver glade og tilfredse kunder.

Vi gør vores bedste for at oplære og uddanne vores sanitører. Eksempelvis gennem en grundig oplæring og en række uddannelsesvideoer. I ord og billeder fortæller de, hvordan medarbejderne passer på deres krop, er gode kollegaer og opfører sig professionelt ude hos kunderne. Vi lægger også vægt på, at alle medarbejdere lærer dansk. For det skaber større fællesskab og et bedre arbejdsmiljø i virksomheden.

Vi bekymrer os om miljøet

I alle former for fødevarerengøring gør vi vores ypperste for at minimere brugen af kemi. Så vidt det er muligt, bruger vi produkter, der er svanemærkede eller mærket med det fælles europæiske blomstermærke.

Skrevet af Speakloud for TekniClean.