Vejle Anlægsteknik etablerer grønne områder, haveanlæg, indkørsler og indhegning med passion og fokus på kvalitet. De har en naturlig glæde ved at arbejde ude i det fri og elsker at skabe smukke, solide og trygge helhedsløsninger.

I Speakloud har vi hjulpet Vejle Anlægsteknik med at fokusere på deres stærkeste salgsargumenter i deres nye profilbrochure. Vi har spurgt potentielle kunder om, hvad de lægger vægt på i deres købsproces. Den viden har vi brugt i profilbrochuren, så den lægger sig så tæt op ad kundernes behov som muligt.

Deres nye profilbrochure skal bruges til at fortælle både eksisterende og nye kunder om de områder, Vejle Anlægsteknik arbejder med. Og ikke mindst skal den forklare, hvorfor kunderne skal vælge netop Vejle Anlægsteknik som deres samarbejdspartner.

Målet med profilbrochuren er at øge salget, og profilbrochuren har allerede resulteret i en markant tilgang af nye opgaver i Vejle virksomheden.

Se Vejle Anlægstekniks profilbrochure

For Vejle Anlægsteknik har vi i Speakloud arbejdet med:

  • Kommunikation
  • Salgsargumenter
  • Tekster til brochure

”Vi er så stolte over vores nye profilbrochure. Samarbejdet med Tekstforfatter Vejle har været uovertruffen. De udfordrede os, så vi fik de vigtigste områder med, og fremhævet hvorfor potentielle kunder skal vælge os.”

Jacob og Peter, indehavere Vejle Anlægsteknik

 

Profilbrochuren er skrevet af Speakloud for Vejle Anlægsteknik.