Moogio er en Danmarks førende forhandlere af markiser, gardiner og persienner med butikker spredt over hele landet.

I samarbejde med Reklametanken har vi i Speakloud udarbejdet pressemeddelelse, brochure og annonce med et mål om at brande Moogios butikker i deres nærområde.

”Hos Moogio handler det om at give kunderne et hjem med et personligt, tidsløst udtryk med fornyet inspiration til livet. I både pressemeddelelsen, brochuren og annoncen er det lykkes Reklametanken og Speakloud at fremhæve vores faglighed. Materialet svarer på, hvorfor kunderne skal vælge netop os, når de vil have nye markiser, gardiner eller persienner.

Vi er glade for både pressemeddelelsen, annoncen og brochuren. Særligt pressemeddelelsen inspirerer vores kunder til at give deres hjem personlig stil, varme og nærvær. Fx promoverer pressemeddelelsen Moogios nye kollektion af økologiske gardiner i bæredygtige tekstiler.

Det er en kollektion, vi forventer os meget af. Nysgerrigheden er stor, og kunderne søger i stigende grad professionel og faglig rådgivning. For de ønsker at lade sig inspirere og indrette deres hjem unikt og personligt.”

Bo Pihl, CEO Moogio Denmark

Du kan se og læse brochuren her

Du kan se og læse pressemeddelelsen her

Annoncerne kan ses her:

Udarbejdet af Speakloud i samarbejde med Reklametanken for Moogio.