TekniClean har 100 % styr på kvalitet og etiske hensyn. Derfor har vi igen i år modtaget Servicebranchens Arbejdsgiverforenings certifikat Servicenormen.

– Servicenormen er en garantimærkning, som udelukkende tildeles medlemmerne af Servicebranchens Arbejdsgiverforening (SBA). For at være en del af Servicenormen skal vi leve op til en række krav og have 100 % styr på økonomiske attester, kvalitetsniveau, miljøhensyn, arbejdsmiljø, personaleforhold, uddannelse og underleverandører.

Det forklarer Carsten Pedersen, der er administrerende direktør i TekniClean. Han glæder sig over, at Servicenormen stiller høje krav, og at Dansk Standard løbende tjekker, at medlemsvirksomhederne lever op til betingelserne for at være en del af garantimærkningen.

– Nogle vil mene, at kravene er lige lovligt skrappe i Servicenormen. Det mener vi ikke i TekniClean. For Servicenormen skal være med til at sætte en høj standard og gøre det lettere for kunderne at navigere i markedet og spotte de seriøse rengøringsselskaber, fortæller direktøren, der er stolt over igen at stå med certifikatet i hånden, fordi det er et bevis på, at TekniClean er et omhyggeligt, grundigt og troværdigt rengøringsselskab, som nye kunder trygt kan vælge.

– Når du som ny kunde vælger TekniClean, eller et af de andre medlemmer af SBA, kan du være sikker på, at der er styr på kvalitet og dokumentation, ligesom Servicenormen er garant for, at vi har tænkt på miljøet og tager ordentlig hånd om de medarbejdere, der udfører arbejdet, understreger Carsten Pedersen.

Sociale medier og nyhed til hjemmeside skrevet af Speakloud for TekniClean.