Duften af æbleskiver og glade, smilende børn og voksne møder én, når man træder ind ad døren i det Gamle Kornlager i Jernbanegade i Tørring, der i december måned er forvandlet til den hyggeligste pop-up Nissecafé med et lækkert julemenukort og hyggelige aktiviteter for alle aldre.  

Pop-up Nissecaféen er støttet af projektet Gudenåen som dynamo, der blandt andet arbejder for at skabe anstændige jobs til borgere på kanten af arbejdsmarkedet og landsbyudvikling.

”Pop-up Nissecaféen er et godt eksempel på et initiativ, der er med til at skabe sammenhold og landsbyudvikling. Nissecaféen har indtil nu været velbesøgt, ligesom aktiviteterne har trukket et flot antal børn og voksne ned i det Gamle Kornlager, der sidst husede Kjolegården”, fortæller Helle Søndergaard, der er projektleder i Gudenåen som dynamo.

Julemåneden i Nissecaféen har blandt andet budt på kreative workshops, hvor gæsterne har kreeret smukke adventskranse og juledekorationer. Der har været sildebord, nissebrunch, fortællinger om julen i Tørring, børnenes nissedag, pilefletworkshop, julebuffet, pakkeleg, livemusik, fællessang og hestevognstur. For blot at nævne nogle af de mange arrangementer, pop-up Nissecaféen har stået for i samarbejde med Handelsstandsforeningen.

”Det er dejligt at opleve den flotte tilslutning og opbakning til et tiltag som pop-up Nissencaféen. Initiativet er med til at samle børn og voksne og styrke fællesskabet i en by som Tørring. Små tiltag som pop-up Nissecaféen er med til at skabe liv og gøre byen endnu mere attraktiv at bosætte sig i”, forklarer Helle Søndergaard.

Pressemeddelelse og nyhed til hjemmeside skrevet af Speakloud for Gudnåen som dynamo.