I Speakloud har vi indgået aftale med Vejle Boldklub. Aftalen betyder, at vi fremadrettet håndterer klubbens kommunikation på ikke sportslige områder. Sporten vil Lars Christensen og Ole Kristensen tage sig af. Vi ser frem til et godt samarbejde. Første opgave var denne nyhed om mandagens ekstraordinære generalforsamling.

Aktionærerne i VB Alliancen Holding A/S mødte mandag formiddag talstærkt op til den ekstraordinære generalforsamling. Alle vedtægtsændringer blev enstemmigt vedtaget og bestyrelsens forslåede kandidater valgt.

Tre indsatsområder skal give økonomisk og sportslig succes

Bestyrelsen er udvidet til otte medlemmer. Den har konstitueret sig med Lars Skou som formand og Tage Pedersen og Mogens Svendsen som næstformænd.

– Ved at udvide bestyrelsen til otte medlemmer har vi fået større bredde i bestyrelsen. Vi er styrket operationelt, og jeg glæder mig til at trække i arbejdstøjet og sammen med alle i Vejle Boldklub arbejde hårdt for succes. Både sportsligt og økonomisk, siger Lars Skou, der på generalforsamlingen fortalte, at bestyrelsen retter fokus på særligt tre områder.

 1. Balance mellem indtægter og udgifter
 2. Optimering af egen talentudvikling
 3. Forbedret samarbejde mellem moderklubben og den professionelle afdeling

– Der er ingen smarte snuptagsløsninger. Men ved at få økonomisk balance håber vi at genskabe tilliden og øge opbakningen til Vejle Boldklub, siger Gert Eg, der er ansvarlig for sportsudvalget.

Kamprekordholderen i Vejle Boldklub slår fast, at Vejle Boldklub skal tilbage til de gamle dyder og udvikle egne talenter.

– I et tæt samarbejde med moderklubben vil vi fremadrettet fokusere endnu mere på udviklingen af egne talenter. Derfor glæder det os, at formanden for moderklubben, Knud Engedal har sagt ja til at deltage i sportsudvalget.

Bestyrelsens sammensætning

 • Formand Lars Skou
 • Næstformand Tage Pedersen
 • Næstformand Mogens Svendsen
 • Klaus Eskildsen
 • Gert Eg
 • Jens Henrik Eskildsen
 • Ove Eichler
 • Henrik Henriksen

Udvalg

Sport – stab og spillere

Gert Eg, Klaus Eskildsen, Jens Henrik Eskildsen

Salg, sponsorater, events og salgsorganisation

Ove Eichler, Jens Henrik Eskildsen, Henrik Henriksen

Nye investorer

Tage Pedersen, Mogens Svendsen, Lars Skou

Administration/overordnet kommunikation

Lars Skou

 

Nyhed hjemmeside er skrevet af Speakloud for Vejle Boldklub.