En glad indehaver af KRAFT BILER, Jon Slot Hansen, overrakte før dagens træning en check på hele 97.000 kroner til talentarbejdet i Vejle Boldklub.

De mange penge blev indsamlet, da medlemmer af VB Business var inviteret til en forrygende og underholdende aften hos KRAFT BILER i Fredericia.

– Kristian Von Hornsleth og Lauge Jensen indledte aftenen med levende fortællinger om deres op- og nedture, inden auktionarius Jens Lassen svingende hammeren, siger salgskonsulent i Vejle Boldklub, Carsten Andersen, der roser Jon Slot Hansen og KRAFT BILER for det fornemme arrangement.

Stor købelyst

Købelysten var heldigvis stor, da de mange spændende produkter, som sponsorerne havde bidraget med, blev sat på auktion.

– Hos KRAFT BILER glæder det os, at vi sammen med sponsorerne samlede 97.000 kroner ind. Pengene går ubeskåret til talentudviklingsarbejdet i Vejle Boldklub, siger Jon Slot Hansen, der allerede har aftalt, at han sammen med Vejle Boldklub gentager succesen. Vi vil gerne bakke op om Vejle Boldklub og støtte klubbens fokus på udviklingen af egne talenter, og det her er en attraktiv og sjov måde at gøre det på.

I Vejle Boldklub er sportschef, Steen Thychosen, naturligvis glad for KRAFT BILER’s initiativ.

– I vores nuværende situation har vi brug for hver en krone. De 97.000 kroner vil gøre en stor positiv forskel for arbejdet med talentudvikling i Vejle Boldklub. Vi er meget taknemmelige for det initiativ KRAFT Biler og Jon Slot Hansen har taget, siger Steen Thychosen.

Billedet: Jon Slot Hansen fra KRAFT BILER (th.) overrækker 97.000 til sportschef Steen Thychosen og Ole Bisp, der er seneste produkt af Vejle Boldklubs talentfabrik.

 

Nyhed hjemmeside er skrevet af Speakloud for Vejle Boldklub.