Under mottoet: ”Helge Frandsen A/S fordi kvalitet altid betaler sig” har Hornsyld-virksomheden Helge Frandsen A/S en ambition om at fastholde og udbygge sin førertrøje i Danmark på de tre forretningsområder: Industrivarme, strålevarme og stilladsudlejning.

Nu er den ambitiøse virksomhed kommet med på holdet i Vejle Boldklubs netværk som Bronzesponsor.

– Vi er blevet Bronzesponsor i Vejle Boldklub, fordi vi ønsker at bakke op om elitefodbold i området, og samtidig vil vi gerne være en del af det fremragende erhvervsnetværk, som klubben har skabt, siger administrerende direktør i Helge Frandsen A/S, Peter Sven Sørensen.

Helge Frandsen A/S dækker hele Danmark og har stilladspladser i Vejle og Roskilde.

Professionel, kvalitetsbevidst og nytænkende er nøgleord for Helge Frandsen A/S

Helge Frandsen A/S er en familieejet virksomhed stiftet i 1986 med hovedkontor i Hornsyld og en stilladsafdeling med hjemmebane i Vejle. Som tidligere nævnt er målet for Helge Frandsen A/S at holde positionen som markedsførende inden for industrivarme, stilladser og totalinddækninger.

– Vi arbejder med visionen om at være Danmarks førende indenfor vores forretningsområder: Industrivarme, strålevarme og stilladsudlejning med udgangspunkt i vores fem grundværdier, der er professionalisme, redelighed, nytænkning, kvalitetsbevidsthed og engagement. Værdier som kommer vores kunder til gode. Vi sætter et godt samarbejde baseret på klare aftaler og god dialog med den enkelte kunde højt, og det kombineret med kvalitetsprodukter og vores knowhow giver professionelle resultater for kunderne. På stilladser er vores høje kvalitet lig med sikkerhed, siger Peter Sven Sørensen. 

Læs mere om Helge Frandsen A/S og virksomhedens kvaliteter og kompetencer inden for industrivarme og stilladsudlejning på hjemmesiden hfas.dk 

Fakta om Helge Frandsen A/S

Varmeløsninger og industrivarme
Helge Frandsen A/S er specialister i at levere varmeløsninger til industrien og andre bygninger med højt til loftet og var de første til at introducere strålevarme på det danske marked i 1986. I dag har Helge Frandsen A/S også systemer til lavere loftshøjder, så anvendelsesområdet spænder fra kontorer til højlagre og sportshaller. Helge Frandsen A/S tilbyder også luftgardiner, som mindsker træk og kold luft i at sive ind ved døråbninger.

Stilladser og totalinddækninger
Facadestilladser, murerstilladser, kørestilladser, rullestilladser, industristilladser, murerbukke, byggepladshegn, materialehejs, totalinddækninger og overdækninger. Helge Frandsen A/S klarer alt inden for stilladser, og høj kvalitet er lig med god sikkerhed.

Pressemeddelelse og nyhed til hjemmeside skrevet af Speakloud for Vejle Boldklub.