En skøn blanding af store kampesten, ukrudt og grus er forvandlet til en ny flot indkørsel med støttemur, trappe og to parkeringspladser.

 ”Vild med uvilje” kendetegnede forhaven og indkørslen i det hjem Majken Agerbo Skræddergaard og Johannes Steen Urup overtog i oktober 2018 på en lukket villavej i Bredballe. Efter selv at have sat skik på det indvendige, fik familien, der også består af knap 2-årige Walter, hjælp til anlægsprojektet af Niels Hansen Entreprenør. Det valg har de ikke fortrudt.

– Forhaven og indkørslen var fuldstændig groet til og umulig at holde. Det skæmmede huset, så vi fik Allan Knudsen til at lave et overslag på projektet. Han kom med en pris i runde tal, og den har holdt hele vejen, siger Majken Agerbo Skræddergaard og Johannes Steen Urup, der dagligt glæder sig over, at der nu kan holde to biler foran huset.

– Før var parkeringspladsen for smal. Begge vores biler kunne ikke være der. Det kan de nu. Det er rart, at vi ikke længere skal holde ude på vejen, understreger det unge par.

De tunge kampesten er erstattet af en flot støttemur og i kombination med den nye belægning og udvidelsen af trappen står huset i dag markant skarpere.

– Resultatet er blevet lige, som vi drømte om. Vi er meget glade for det, og vi synes, det fuldender vores hjem. Det var en nabo, der anbefalede Niels Hansen Entreprenør, og vi har kun rosende ord til samarbejdet. Allan Knudsen har lyttet til vores ønsker og behov, og han er kommet med gode råd og forslag til smarte løsninger, fortæller parret og understreger, at der har været en fin sparring og god dialog fra start til slut.

– Niels Hansen Entreprenør er helt nede på jorden. De er nemme at snakke med og nogle hyggelige gutter. De har gjort det nemt for os ved eksempelvis at koordinere arbejdet med elektrikeren. De få bump, der var undervejs med et cuttet kabel, er løst med et smil, siger Majken Agerbo Skræddergaard og Johannes Steen Urup med et tilfreds smil.

Skrevet af Speakloud for Niels Hansen Entreprenør.