Andreas Marklund er ansat som ny Business Development Manager i KL Automatik. Hans primære opgaver bliver at udvikle virksomheden og styrke markedspositionen både nationalt og internationalt.

”I KL Automatik har vi ambitioner om at vækste og nå endnu bredere ud til fødevareproducerende virksomheder og industrien, end vi allerede gør i dag. Både nationalt og internationalt”, fortæller Andreas Marklund, der efter en lang karriere inden for salg og salgsledelse har sine forcer i det kommercielle.

”I et tæt parløb med Lasse Larsen bliver det mit ansvar at skabe nye kunderelationer, og fastholde det gode samarbejde vi har med eksisterende kunder. Samtidigt skal jeg arbejde med at udvikle nye joint ventures med eksempelvis softwarehuse og andre relevante samarbejdspartnere, der kan styrke vores position i markedet”, forklarer Andreas Marklund, der glæder sig til de nye udfordringer i KL Automatik.

”Jeg kommer fra en koncern, der på verdensplan har 40.000 ansatte. I min optik har KL Automatik en god størrelse. Hvor min tidligere arbejdsgiver var et tungt tankskib, er vi en ”lille” agil motorbåd, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Vi bygger billedlig talt båden, mens vi sejler. Det er spændende og udfordrende, ligesom jeg synes, at KL Automatik bevæger sig i et kæmpe marked med masser af muligheder inden for styretavler og automationsprocesser”, forklarer Andreas Marklund om sit valg af KL Automatik som arbejdsplads.

Nyhed til hjemmeside og tekst til sociale medier skrevet af Speakloud for Kl Automatik.