Danmarkspremiere: Salgschef i Vemas, David Jepsen, har leveret den første Egholm City Ranger 2260 i Danmark til Byens Vagt & Ejendomsservice i Aarhus.

Med en stærk benzinmotor, 4-hjulstræk og en komplet serie af skræddersyede redskaber klarer den nye City Ranger 2260 alle typer af rengørings- og vedligeholdelsesopgaver. Indehaver af Byens Vagt & Ejendomsservice, Svend Holst, har som den første i Danmark fået leveret den nye model, og han er ikke et sekund i tvivl om, at City Ranger 2260 er den hidtil bedste maskine, markedet har set.

”Den nye City Ranger 2260 er min sjette Egholm maskine siden 2002 og uden tvivl den bedste, jeg har haft. Køreoplevelsen er simpelthen bare blevet bedre i den nye model, mener Svend Holst, der servicerer ejendomsselskaber, virksomheder og butikker på strøget og i de hyggelige aarhusianske sidegader.

Svend Holst fremhæver især den nye kørepedal, quick-shift redskabsskift på under ét minut, et kompakt design og den nye benzinmotor, der både er mere miljøvenlig og støjsvag. 

”City Ranger 2260 har med et kompakt design og en let styring en rigtig god manøvredygtighed. Det betyder, at jeg nemt kan komme helt ind i hjørnerne med feje-/sugeanlægget. Den nye kørepedal har samtidigt gjort det langt lettere og mindre anstrengende at bakke og justere farten. Før var jeg helt smadret i benet efter en lang arbejdsdag. Det er jeg ikke længere”, fortæller Svend Holst.

City Ranger 2260 er blevet mere miljøvenlig

City Ranger 2260 er udviklet og bygget i Danmark med omtanke for miljøet og med en ambition om at reducere have/park maskinens klimaaftryk. Det forklarer salgschef i Vemas David Jepsen.

”Klimaet er i den grad blevet et samtaleemne, og vi kan mærke, at vores kunder bekymrer sig om det aftryk, de sætter på miljøet. I den nye City Ranger 2260 er dieselmotoren erstattet af en stærk benzinmotor. Det betyder, at maskinen overholder alle Stage V emissionsstandarder, ligesom den lever op til kravene til NOx-reduktion i byerne.

I Aarhus er der allerede miljøzoner, hvor dieseldrevne lastbiler ikke må køre, og på sigt vil have/park maskiner også blive ramt af miljøkrav. City Ranger 2260 lever allerede op til de skrappere miljøkrav og imødekommer ønsket om en mere klimavenlig maskine”, forklarer David Jepsen.

I Byens Vagt & Ejendomsservice kan Svend Holst allerede mærke konsekvenserne af at have skiftet dieselen ud med benzin.

”Jeg kører mange timer i parkeringskældre. Allerede efter nogle få uger er min hovedpine forsvundet og den konstante hosten aftagende. Det skyldes med garanti, at dieselmotoren er skiftet ud med en benzinmotor”, siger Svend Holst, der også glæder sig over, at den nye benzindrevne model er langt mere støj- og vibrationssvag målt i forhold til dieseldrevne maskiner.

En tryg investering i fremtidens have/park maskine

I Vemas oplever David Jepsen stor interesse for den nye Egholm City Ranger 2260. Det skyldes, ifølge salgschefen, ikke mindst Egholms robuste ry og de smarte nyheder i den opgraderede model.

City Ranger 2260 er bygget i kompromisløs kvalitet og gearet til at blive brugt i mange timer hver eneste dag. Kørekomforten er blevet endnu bedre i den nye model takket være et mere rummeligt førerhus, en smart kørepedal der gør det lettere at bakke og den støj- og vibrationssvage benzinmotor. I kombination med verdens hurtigste redskabsskifte, en klimavenlig benzinmotor der overholder alle miljøkrav og den høje driftssikkerhed er City Ranger 2260 en solid, tryg og fremtidssikret investering, understreger David Jepsen.

Egholm City Ranger 2260 fortrin

  • Stærk benzinmotor
  • Lever op til kravene om NOx-reduktion i byerne
  • Overholder alle Stage V emissionsstandarder
  • 14 specialværktøjer og redskaber
  • Quick-shift – Redskabsskift på under ét minut
  • 4-hjulstræk
  • Let styring
  • Lille venderadius på kun 60 cm
  • Støj- og vibrationssvag og dermed mere behagelig at bruge

Vil du vide mere om Egholm City Ranger 2260? Kontakt salgschef i Vemas A/S David Jepsen på dj@vemas.dk eller +45 20 25 77 82.

 

Egholm City Ranger 2260 snapshots

Pressemeddelelse, nyhed til hjemmeside og nyhedsbrev er skrevet af Speakloud for Vemas.