Alle motionsglade og aktive viborgensere har fået en ny lokal butik, der forener et butiksmiljø for løb, gang, indendørssko og sportsbeklædning med et topprofessionelt klinikunivers for blandt andet fysioterapi og ortopædiske indlæg.

Det summer atter af liv og travle fødder i Grønnegade 7 i Viborg, hvor Kaiser Sport & Ortopædi har slået dørene op og står klar til at rådgive hr og fru Danmark om ortopædiske indlæg og valg af løbesko, vandresko og almindelige hverdagssko til fritid og arbejde.

– Vi er ikke en klassisk sportsbutik. For os handler det ikke om at sælge de nyeste og smarteste løbesko. Det handler om, at vi sætter os ind i den enkeltes behov og sikrer, at de får lige nøjagtig den sko, der gør, at de kan gå eller løbe 5 kilometer uden at få ondt i knæene eller i ryggen, forklarer Karl Rasmussen, der er Area Manager for Kaiser Sport & Ortopædi i Jylland.

Gæsternes fødder tages i hænderne

I Kaiser Sport & Ortopædi, i daglig tale KSO, kommer mennesket og fødderne før skoene. Kunderne er gæster i det tværfaglige KSOhus, og for Karl Rasmussen er den nærværende en-til-en rådgivning et altafgørende fundament for, at gæsterne får en bundsolid oplevelse fyldt med passion, faglighed og tryghed.

– Vi tager bogstaveligt talt gæsternes fødder i hænderne. Folks fødder er vidt forskellige, og først når vi ved hvilke fødder, der sidder på folk, kan vi rådgive rigtigt. Vi tager os god tid og afsætter tre kvarter til en dialog om skavanker, mål, behov og en gå- eller løbetest. Uden forpligtelser og uden at det koster noget, understreger Area Manageren.

Stilfuld indretning med plads til alle

Indretningen i et KSOhus tager afsæt i kerneværdier nærvær, faglighed og passion, og for KSO er det vigtigt, at du som gæst oplever et autentisk, afslappet og ambitiøst miljø, der afspejler visionen for en aktiv livsstil med udspring i løb og gang, eksemplificeret i deres motto; ”Alting løser sig i bevægelse”.

– Vi har indrettet med et åbent lounge-område med plads til en god kop kaffe, et aflukket testlab med løbebånd, kliniklokaler i underetagen samt små New Yorker inspirerede båse til nærværende en-til-en rådgivning af gæsterne i butiksområdet, fortæller Karl Rasmussen.

Alle har ret til et aktivt liv

Den typiske kunde i et KSOhus dyrker løb og gang på motionsplan og har måske lidt vrøvl med bevægeapparatet, der besværliggør et ellers aktivt liv med masser af motion og livsglæde.

– Her får gæsterne ikke alene de rigtige sko. For måske har de brug for en god dialog og træning med en af vores dygtige fysioterapeuter – sammen kan du vurdere om de har brug for ortopædiske indlæg. Vi interesserer os for det hele menneske, der står foran os, og hjælper dem til den løsning, der gør, at de kan få det aktive liv, de drømmer om. For alle har ret til et sundt liv med motion og bevægelse, og vi tror på, at alting løser sig bedst i bevægelse, fortæller Karl Rasmussen.

Skrevet af Speakloud for Jysk Fynske Medier.