AAB af 1938 i Horsens står bag en række arkitektoniske perler, hvor skøn natur og tryghed følger med.

Hvis du overvejer, om parcelhuset skal skiftes ud med noget mindre, er der snart en god mulighed i det populære område Lund ved Horsens, hvor Boligorganisationen AAB af 1938 opfører 37 nye 98 m2 store tryghedsboliger for seniorer.

– Vi har valgt en spændende arkitektur og brugt materialer fra den øverste hylde. De nye boliger har egen parkeringsplads, skur og egen terrasse på begge sider af huset. Husene, der fortrinsvis er bygget i tegl og træ, er tilpasset landskabet, så man bruger grundenes naturlige geografi og niveau, siger Steffen Møller Borgbjerg, der er direktør i AAB af 1938 i Horsens. 

En fritlagt å og orangeri

Omgivelserne er et grønt område med et rigt dyreliv og en å, der er blevet fritlagt i forbindelse med byggeriet.                                                                                                                                                                                                     

– Det har været et stort projekt at få åen frem, men vi vil gerne skabe nogle smukke rammer for beboerne. Stier, bænke og klimavenlige regnvandsbassiner er også en del af de attraktive udearealer i den lille ådal. For at fremme fællesskabet i det nye byggeri opfører vi et orangeri, som bliver et naturligt samlingssted. Beboerne kan både mødes, men også dyrke f.eks. grøntsager, siger Steffen Møller Borgbjerg.

Med indbygget tryghed

Tryghed er et andet kendetegn ved de nye boliger. Tæt på byggeriet ligger nemlig Tamdrup Centret med et udvalg af faciliteter og et fællesskab, der samler en stor del af lokalområdet. Ydermere tilbyder Tamdrup Centret plejeboliger til en situation, hvor et sådant behov skulle opstå.

De 37 nye moderne boliger i ét plan tæt på E45 står færdige i slutningen af 2021. Hvis man er interesseret i at bo i de dejlige og trygge omgivelser, skal man hurtigst muligt melde sig ind i boligorganisationen AAB af 1938 i Horsens, da boligerne tilbydes til medlemmer efter anciennitet.

AAB_logo_72

Advertorial skrevet af Speakloud for Jysk Fynske Medier.