I Speakloud har vi i samarbejde med Stormes Grafisk skrevet og designet ny brochure til El-Hjørnet Egtved Lys & Billede.

Brochuren skal bruges i den lokale markedsføring af installationsvirksomheden El-Hjørnet og af EL-Hjørnet Egtved Lyd & Billlede, der forhandler elektronik og hvidevarer.

Tanken bag brochuren ”Gør som din nabo! Ring efter El-Hjørnet og Egtved Lyd & Billede” er, at de ansatte efter en færdiggjort opgave, deler den rundt til de nærmeste naboer på vejen – og på den måde gør opmærksom på de mange forskellige kompetencer, virksomheder tilbyder.

Tekstuddrag

Din lokale elektriker

El-Hjørnet er din lokale el-installatør. Med afdelinger i Egtved og V. Nebel er vi altid tæt på dig og kan rykke hurtigt ud døgnet rundt. 

Vores specialiserede produktviden kombineret med vores erfaring og lokale tilknytning giver dig rådgivning og løsninger, du trygt kan stole på holder i mange år.

I El-Hjørnet udfører vi alle typer af el- og energiinstallationer for private, erhverv og det offentlige.

Egtved Lyd & Billede

I El-Hjørnet Egtved Lyd & Billedes butik på Aftensang finder du alt inden for elektronik og hvidevarer. 

Vi forhandler mærker som Loewe, Panasonic, Yamaha, Bosch, Siemens og AEG og har et stort udvalg af fjernsyn, radioer, højtalere, computere, varmepumper, hvidevarer og el-artikler. 

Har du brug for rådgivning, montering, installation eller opsætning, står vi naturligvis klar til at hjælpe dig, ligesom vores eget serviceværksted er gearet til reparationer af eksempelvis hvidevarer og fejlfinding på WiFi og antenne og parabol.

Brochuren er skrevet af Speakloud for EL-Hjørnet.