I Speakloud har vi interviewet marketingchef Connie Ellgaard, restaurantchef Mette Lund Finderup og køkkenchef Jimmy Christensen. Outputtet er en ærlig tekst om madkonceptet på Hotel Propellens a la carte menukort.

Hotel Propellen har selv stået for den grafiske opsætning, mens vi i Speakloud har skrevet teksten til menukortet.  

Læs med i teksten om Hotel Propellens ærlige mad og gode vine

På Hotel Propellen forkæler vi dine smagsløg med gastronomiske lækkerier, der er tilberedt fra bunden af sæsonens råvarer og skabt gennem godt kokkehåndværk.

Vi kalder det ærlig mad.

Vi har sammensat et menukort, hvor der både er plads til dine favoritter og til retter inspireret af årstidens grøntsager, svampe, urter og bær i kombination med kokkenes kreativitet og nysgerrighed.

På vores vinkort finder du spændende vine, flotte årgangsvine og overraskende vine. Vi hjælper dig naturligvis med at vælge den rigtige vin til din madoplevelse.

Vi glæder os til at give dig en restaurantoplevelse med nærvær og smag.

Restaurantchef Mette Lund Finderup & Køkkenchef Jimmy Christensen

”Maden, serveringen og den hyggelige og afslappende atmosfære giver dig og dine gæster en gastronomisk smagsoplevelse, som får jer til at gå smilende fra restauranten”.

Restaurantchef Mette Lund Finderup

”Hotel Propellens køkken dufter ikke kun af god mad, men også af holdånd. Vi knokler nemlig sammen for at give dig og dine gæster en god madoplevelse med masser af smagsintensitet.”

Køkkenchef Jimmy Christensen

Tekst til menukort skrevet af Speakloud for Hotel Propellen.