AgroSofts managementsystem WinPig er i dag et af verdens førende. Svineproducenter i hele verden bruger dagligt WinPig for at opnå en mere profitabel svineproduktion.

I Speakloud har vi udarbejdet ny profilbrochure om WinPig på dansk og engelsk til AgroSoft.

Se brochuren

Hovedbudskabet i brochuren er, at WinPig er et af branchens mest brugervenlige og kundetilpassede værktøjer til drift og optimering af svineproduktionen. Både mindre svineproducenter og store selskaber med en årlig produktion af flere millioner slagtesvin kan med fordel bruge WinPig.

AgroSoft er stolte over resultatet

”I AgroSoft er vi trygge ved at samarbejde med Speakloud. De løser vores opgaver med stor professionalisme – også når det haster. De er præcise i deres kommunikation og skriver i et sprog, vores kunder forstår. Udover vores nye brochurer, der har fået mange rosende ord med på vejen af vores kunder, hjælper Speakloud os hver måned med at udarbejde annonce til fagmagasinet SVIN.”

Morten Rasmussen, direktør i AgroSoft

Om AgroSoft

AgroSoft har i mere end 30 år udviklet solide og effektive softwareprogrammer til danske og udenlandske svineproducenter. I et tæt samarbejde med svineproducenter, dyrlæger samt rådgivere opdaterer vi løbende WinPig i takt med udviklingen i den moderne svineproduktion.

 

Brochuren er designet og skrevet af Speakloud for AgroSoft.