Speakloud har skrevet og designet ny salgsbrochure til CNC Onsite, der er en højt specialiseret virksomhed, som gennem innovative, intelligente og fleksible løsninger leverer præcisionsarbejde af højeste kvalitet inden for mobilbearbejdning on- og offshore.

Resultatet imponerer og indfrier administrerende direktør Aage Dams forventninger.

”Vi er stolte af vores nye brochure. Speakloud har skrevet brochuren i et professionelt sprog og med knivskarpe budskaber. Designet er let og elegant, og vi glæder os i den grad til at have vores nye salgsbrochure med ud til potentielle kunder”, fortæller Aage Dam.

”I CNC Onsite bruger vi udtrykket – ”Vi gør det komplicerede enkelt” – og det er min oplevelse, at Speakloud gør nøjagtig det samme, som vi lover vores kunder. Speakloud har stået for hele processen fra idéoplæg, til tekstforfatning, foto, design og tryk, så vi trygt har kunnet koncentrere os om andre vigtige opgaver i virksomheden.”

Aage Dam

Adm. direktør

Teksteksempel fra brochuren

I CNC Onsite udvikler vi specialdesignede maskiner, der er skræddersyede til mobilbearbejdning af dine emner, konstruktioner og maskiner. I kombination med vores store maskinpark betyder det, at vi er gearet til at løse dine opgaver effektivt og holde nedetiden på et absolut minimum.

Tillid, fleksibilitet og kvalitet er blandt de vigtigste årsager til de langvarige samarbejder, vi har med virksomheder som din, og i CNC Onsite glæder vi os til at gøre os fortjente til din tillid.

 

Download og se brochuren på dansk

Download og se brochuren på engelsk

 

Projektledelse: Speakloud

Tekstforfatning: Speakloud

Design og layout: Stormes Grafisk

Fotos: Stjernegaard Fotografi & Film og CNC Onsite