Vesterport Blomster er Vejles ældste og største blomsterforretning med et stort udvalg i buketter, dekorationer, kistepynt og kranse. Alt sammen skabt af deres dygtige, faguddannede medarbejdere, der står klar til at tage imod dig på et af deres mange kurser. 

I Speakloud har vi skrevet og designet Vesterport Blomsters nye kursusfolder med respekt for blomsterbutikkens traditioner og medarbejdernes kreative mindset.

Tekstuddrag

I et blomstrende univers i vores dejlige kursuslokale på 1. salen får du inspiration, tips og tricks. Du lærer forskellige bindeteknikker, arbejder med tidens trends og prøver kræfter med nye, spændende materialer i årstidens smukke farvenuancer. På kurserne arbejder alle deltagerne med de samme ting. 

Vi har alle materialer klar, så du skal blot møde op med godt humør og lysten til at udfolde din kreativitet. Vi har naturligvis altid kaffe på kanden og lidt godt til ganen.

Julekursus

Elsker du duften af jul, de flotte farver og den omfavnende julehygge? På vores julekursus får du inspiration til at gøre julen endnu hyggeligere med flotte juledekorationer, julepynt og naturligvis adventskransen. På kurset laver vi fire kreationer. 

Ved middagstid er der indlagt en frokostpause, hvor du har mulighed for at nyde en medbragt madpakke eller købe en sandwich i sandwichbaren lige ved siden af Vesterport Blomster. 

Kursusfolder er skrevet og designet af Speakloud for Vesterport Blomster.