Ny brochure i Tørring Kanoudlejning skal markedsføre ”Magiske oplevelser – Teambuilding og fællesskab på Gudenåen”.

Familien Mindedahl startede Tørring Kanoudlejning i 1977. Siden 1993 har Jan Mindedahl ført firmaets stolte traditioner med kanosejlads for private og virksomheder på Gudenåen videre sammen med hustruen Anette og parrets to sønner.

I dag er aktiviteterne i Tørring Kanoudlejning udvidet med udlejning af mødelokale, teambuilding og events for virksomheder. Kendetegnende for alle aktiviteter er en uimodståelig vilje til at skræddersy arrangementerne 100 % og planlægge selv de mindste detaljer, så det bliver nemt og enkelt at få magiske oplevelser.

For at markedsføre mulighederne for teambuilding og events har Tørring Kanoudlejning får skrevet og designet brochuren ”Magiske oplevelser – Teambuilding og fællesskab på Gudenåen” af Speakloud, og indehaver Anette Mindedahl er godt tilfreds med resultatet.

Wauw

“Vi er meget glade for vores nye brochure, og jeg glæder mig til at bruge den i netværket, til kundemøder og på messer. Speakloud har virkelig ramt plet. Både teksten og designet rammer lige ind i hjertet på vores målgruppe.

Brochuren har allerede kastet flere interessante henvendelser af sig, og nu glæder vi os blot til at sende en masse virksomheder på oplevelsesrige kanoture eller udfordre dem i sjove teambuilding aktiviteter i Danmarks smukkeste natur.”

Anette Mindedahl

Indehaver, Tørring Kanoudlejning

Bliv inspireret

Download brochuren og lad dig inspirere til den smukkeste og hyggeligste kanotur på Gudenåen eller bliv udfordret af humoristiske icebreakers, Adventure Games, Bueskydning GPS Adventure eller en af de mange andre teambuilding-aktiviteter i Tørring Kanoudlejning.

Uddrag fra brochuren:

Kanotur på Gudenåen

En kanotur på Gudenåen er en magisk oplevelse for din virksomhed. Oplev Gudenåens charmerende, vidunderlige og varierede natur på en kanotur, der giver dig og dine kolleger et velfortjent og lærerigt pusterum i en travl hverdag i jeres virksomhed.

Teambuilding

Sjov teambuilding er et gyldent værktøj, når du og dine kolleger skal rystes sammen og blive dygtigere til at samarbejde, kommunikere og skabe resultater i virksomheden.

Download brochuren

Læs mere om Tørring Kanoudlejning på deres hjemmeside

Download brochure målrettet private

 

Brochuren er skrevet og designet af Speakloud for Tørring Kanoudlejning.