Kundecase på LinkedIn giver pote for GK Danmarks afdeling i Kolding.

Senest har et opslag om et trykstyret spånudsugningsanlæg i Dalsgaard Pavilloners nye produktionshal givet fire konkrete henvendelser som afdelingschef i GK Danmark, Tommy Berthel, sidder og regner på sammen med sine kolleger.

“I GK Danmark ønsker vi at øge kendskabet til vores virksomhed og de specialiserede løsninger, kunderne får hos os. En af vejene er LinkedIn, der har vist sig som en stærk kommunikationskanal. F.eks. har vores opslag om Dalsgaard Pavilloners nye trykstyrede spånudsugningsanlæg kastet ikke færre end fire meget konkrete henvendelser af sig, fortæller Tommy Berthel.

Opslaget der allerede har givet fire konkrete henvendelser

Trykstyret spånudsugningsanlæg i Dalsgaard Pavilloners nye produktionshal giver et godt arbejdsmiljø og indfrier CEO Klaus Trend Poulsens forventninger om et lavt energiforbrug og en markant økonomisk besparelse.

“Resultatet af samarbejdet med GK Danmark er et driftsikkert, kraftfuldt og specialedesignet spånudsugningsanlæg 100 % tilpasset maskinerne og forholdene i vores nye produktionshal. Anlægget er trykstyret og kører kun, når produktionsapparatet er i gang. Det er smart – både for miljøet og økonomien.”

Det nye spånudsugningsanlæg lever naturligvis op til alle lovkrav, og i GK Danmark ønsker vi Dalsgaard Pavilloner et stort tillykke med deres nye produktionshal på Bugattivej i Vejle.

Kundecase skrevet til LinkedIn af Speakloud for GK Danmark.