Duft, smag, mærk og oplev et konferencehotel midt i naturen. I Speakloud har vi skrevet teksterne til Frederiksdal Sinatur Hotel & Konferences nye oplevelsesbrochure.

Dyk ned i oplevelseskataloget og find inspiration til et velfortjent pusterum på en travl kursusdag. På Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference kan du for eksempel prøver kræfter med en Historisk guidet gåtur, Bålhygge ved åen, Ølsmagning, Vinsmagning, Baadfarten, Sejl selv, Frederiksdal Fribad, Den Blå Time eller Aktiv Teambuilding.

Oplevelser i naturen – Naturligvis

Naturen giver os plads til at trække vejret og være nysgerrige. Vi finder ro, glæde og inspiration til at lade kreativiteten vokse, og intet er mere oplagt end at mærke naturen, når I har brug for et velfortjent pusterum i et tætpakket kursusprogram.

Kærligheden til naturen er stor i Sinatur Hotel & Konference, og vi bekymrer os om den verden, vi giver videre til vores børn og børnebørn. Derfor laver vi mad af råvarer købt lokalt eller dyrket i vores egne haver. Vi sorterer al affald, bruger genanvendelig emballage, har egne vindmøller, en solcellepark og gør i det hele taget alt, hvad vi kan for at blive vandneutrale og CO2-positive.

Bålhygge i åkanten, historisk cykel- eller gåtur, et klatreeventyr i trækronerne og alle de andre oplevelser vil inspirere og gøre jer klogere på, hvordan I kan bruge naturen og leve mere bæredygtigt.

Med al beskedenhed er det vores ambition, at I tjekker ud af Frederiksdal med større kærlighed til naturen. Vi glæder os til at give jer et velfortjent pusterum på et konferencehotel som naturen ville elske.

Claus Nielsen
Direktør

Brochure skrevet af Speakloud for Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference.