Lørdag 29. februar er sidste normale åbningsdag i El-Hjørnet Egtved Lyd & Billedes butik på Aftensang i Egtved. Der lukkes ned for det daglige salg, men åbnes op for et nyt showroom.

Egtved: – Det er vores erfaring, at behovet for salg ud af butikken er kraftigt faldende samtidig med at vores kunder søger viden om fremtidens løsninger, og derfor har vi besluttet, at prioritere anderledes, fortæller Henrik Gade, der er indehaver af El-Hjørnet Egtved Lyd & Billede.

Lørdag 29. februar vil være sidste normale åbningsdag for butikken på Aftensang, herefter vil der i løbet af marts blive opbygget et nyt showroom, hvor kunderne kan få gode råd om valg af fremtidens løsninger.

– Det er vigtigt at understrege, at serviceværkstedet og el-afdelingen bliver i byen, da den lokale forankring er en vigtig del af vores forretning. Samtidig føler vi et stort ansvar for at fastholde et godt forretningsmiljø i Egtved og omegn. Det er dog vigtigt, at vores indsatser skaber værdi for vores kunder, lyder det fra Henrik Gade. 

Og han tilføjer:

– Til gengæld ser vi situationen som en spændende mulighed for at skabe et showroom med fokus på de nyeste løsninger. 

Henrik Gade overtog Egtved Lyd & Billede i september 2018 efter Karen og Ole Schmidt, der har står bag butikken i Egtved siden 1979. Tiderne og kundernes behov har ændret sig, og det har kaldt på nye tilpasninger for Henrik Gade.

Løser stadig samme opgaver

Henrik Gade fortæller samtidig, at tekniker Karsten Antonsen fortsat vil løse de samme opgaver hos kunderne som tidligere, som for eksempel, når antennen eller parabolen driller, og ligeledes vil han servicere kunderne med alt fra levering og montering af fladskærme og streamingprodukter til indstilling af tv-kanalerne.

Karsten Antonsen fortsætter også med at reparere fladskærme, musikanlæg, højttalere og forstærkere på serviceværkstedet på Aftensang.

Showroomet vil gøre en forskel

– I løbet af året vil vi invitere til temaaftner for både private og erhverv om blandt andet varmepumper, WIFI-løsninger, installation af ladere til el-biler, solceller og LED belysning. Samtidigt vil vi involvere showroomet i lokale arrangementer. Som eksempel tager vi naturligvis del i arbejdet med at forvandle Aftensang til en blomstrende og farverig Bygade lørdag 25. april, ligesom vores showroom bliver base for den lokale indsamling for Hjerteforeningen 3. maj, fortæller Henrik Gade, der byde kunderne velkommen i det nye showroom og de nye rammer i det hele taget.

Frem til og med lørdag 29. februar er der oprydningssalg i El-Hjørnet Egtved Lyd & Billede.

Pressemeddelelse skrevet af Speakloud for El-Hjørnet.