Paul Robert Warming er tiltrådt som direktør i DK AU2MATION. Med sig ind i jobbet bringer han en stor viden fra IT- og automationsbranchen samt bred erfaring i ledelse og organisationer. Erfaringen skal han bruge til at opbygge og udvikle et automationshus, der sikrer danske virksomheder konkurrencekraft og bæredygtig produktion i et globalt marked.

 DK AU2MATION er en del af DK EL Gruppen, der i de seneste år har oplevet en markant vækst og udvikling af den etablerede el- og installationsorienterede forretning.

 – I DK EL mærker vi en stigende efterspørgsel fra vores kunder på komplette El-, IT- og automationsløsninger. Med etableringen af DK AU2MATION styrkede vi i efteråret vores markedsposition, og med ansættelsen af Paul Robert Warming som direktør i selskabet, har vi nu taget det næste skridt og professionaliseret virksomheden yderligere, fortæller COO og medejer af DK EL Lasse Larsen.

Industrielle IT- og automationsløsninger

DK AU2MATION udvikler industriel highend automation og digitale løsninger til produktions- og fremstillingsindustrien, der sikrer et optimeret produktionsflow, konkurrencekraft og bæredygtig produktion, og den nye direktør i DK AU2MATION glæder sig til at stå i spidsen for udviklingen af det nye forretningsben.

– I DK AU2MATION er vi passionerede teknologinørder og eksperter inden for softwareudvikling, industriel IT og automationsløsninger. Teamet bag har mange års erfaring som uvildig integrator af industriens mest benyttede systemer. Blandt andre Siemens, Rockwell og Beckhoff, fortæller Paul Robert Warming.

 Han ser frem til at dele sin egen og teamets viden og erfaring med kunderne og skabe ”State of the art” løsninger, der sikrer virksomhederne bæredygtig produktion og konkurrencekraft i et globalt marked.

DK AU2MATION Direktør 1

– På tværs af brancher har DK AU2MATION et stort know how om for eksempel avancerede robotter, servo og motion applikationer, kundetilpassede PLC & SCADA systemer, 3D digitale tvillinger eller IoTT løsninger, der hjælper virksomhederne med at opsamle big data, der for eksempel kan bruges til at optimere produktionen, forklarer Paul Robert Warming.

Automationshuset har vokseværk og søger nye automationsingeniører

DK AU2MATION’s nye direktør har en el-teknisk ingeniørbaggrund i fødevareindustrien, og i mere end 20 år har han serviceret kunder i både ind- og udland. Blandt andre nogle af landets fremmeste maskinbyggere.

Kenneth Stjernegaard

 I en årrække har Paul Robert Warming haft en ledende rolle, og i det sidste 5 år har han siddet i direktørstolen i en lignende automationsvirksomhed. Den erfaring glæder han sig til at bringe i spil hos DK AU2MATION, der har domicil på Eltangvej i Kolding.

 – En af mine drivkræfter er at opbygge et stærkt vinderteam og udvikle en slagkraftig organisation med de dygtigste specialister inden for deres felt. Vi skal spille hinanden gode og kunne levere på de løsninger, vores kunder har brug for, mener Paul Robert Warming, der allerede leder med lys og lygte efter forstærkninger til teamet.

 – Vi er omkring 10 dygtige medarbejdere i DK AU2MATION, og vi har forrygende travlt. Derfor står rekruttering og udvidelse af kapacitet og kompetencer øverst på dagsordenen i den kommende tid. Aktuelt søger vi 3 – 4 engagerede automationsingeniører, som kunne være interesseret i at komme med på rejsen og få væsentlig indflydelse på virksomhedens udvikling, fortæller Paul Robert Warming.

Ambitionerne er tårnhøje

Han tiltrådte som direktør i DK AU2MATION 1. februar, og ambitionerne er tårnhøje i det nye selskab under DK EL Gruppen.

– Vi ønsker at optræde som en anerkendt og væsentlig aktør blandt danske IT- og automationsudbydere med en førende markedsposition og et omdømme, der relaterer sig til kvalitet, kompetenceniveau, fleksibilitet og ansvarlighed. Sammen med det øvrige DK EL vil vi være en markedsledende spiller i forhold til turn key el- og styringstekniske leverancer til den danske produktions- og fremstillingsindustri, og vi er allerede langt, understreger Paul Robert Warming.

DK AU2MATION Direktør

Skrevet af Speakloud for DK AU2MATION.