Sig farvel til petroleum, paraffiner, terpentin og andre sundhedsskadelige rensevæsker og goddag til Besma Degreaser+Wash, der på samme tid er både billigere, mere effektiv og skånsom for mennesker og miljø.

 Forestil dig, at du står i maskinrummet eller på værkstedet, hvor du skal rense en af dine højtydende og svedende dieselmotorer. Traditionelt har du og jeg valgt f.eks. petroleum til opgaven, men har du tænkt over, at konsekvensen af renseprocessen er sundhedsskadelige dampe, der finder vej ned i dine medarbejderes lunger?, spørger Claus Fjendbo, adm. direktør i Besma A/S, retorisk.

 Sammen med teamet i Besma har han derfor udviklet og sat en miljørigtig rensevæske i produktion, der både er sundere for de ansatte og ufarlig for miljøet. Naturligvis uden at gå på kompromis med effekten af renseprocessen.

 – Degreaser+Wash er en 100 % biologisk nedbrydelig rensevæske. Selvom sæben blandes op med vand i forholdet 1:10 er effekten på højde med og måske endda bedre end de traditionelle produkter på markedet. Samtidig sætter vores rensevæske et markant mindre klimaaftryk. Det er vigtigt, for i Besma bekymrer vi os om det klima, vi giver videre til vores børn og børnebørn, understreger direktøren ambitiøst.

Degreaser+Wash er en win win win

Med Degreaser+Wash er det lykkedes Besma at udvikle en rensevæske, der er en gevinst for såvel arbejdsmiljøet, pengepungen og klimaet. Det glæder naturligvis Claus Fjendbo.

Degreaser+Wash er en let akalisk vandbaseret affedter. Den er et effektfuldt valg til opløsning og afvaskning af f.eks. olie, fedt, frisk rustbeskyttelsesmiddel og friske asfalt- og tjærepletter på vaskbare overflader. Vores rensevæske har den fordel, at den affedter og vasker i samme proces uden at efterlade film. Det betyder, at du sparer en arbejdsgang, forklarer Claus Fjendbo.

Rensevæsken kan allerede købes hos en lang række af virksomhedens forhandlere. Selvom prisen umiddelbart kan virke dyrere, er det langt fra tilfældet.

Besma nyhed

– En liter petroleum koster typisk cirka 35 kroner, mens Degreaser+Wash koster cirka 60 kroner literen. Men hvor petroleum anvendes ufortyndet, skal vores rensevæske blandes op i en cirka 10 % brugsopløsning. Det giver en literpris på kun 6 kroner, siger Claus Fjendbo, der har høje forventninger til Degreaser+Wash.

– Besma er miljøcertificeret efter ISO 14001 standarden. Vi har gennem mange år bevist, at det er muligt at producere gode, effektive og miljøvenlige rensevæsker. Degreaser+Wash er nyeste skud i produktprogrammet, og vi kan allerede mærke på efterspørgslen, at vores kunder higer efter miljørigtige og sundhedsvenlige renseprodukter, understreger Claus Fjendbo.

 Hvorfor vælge Besma Degreaser+Wash?

  • Billigere literpris end f.eks. petroleum
  • Erstatter sundhedsskadelige rensevæsker
  • 100 % biologisk nedbrydeligt
  • Optimerer renseprocessen
  • Kompromisløs og markant effekt
  • Reducerer klimaaftrykket
  • Du sparer en arbejdsgang
  • Reducerer tidsforbruget på renseopgaven
  • Bidrager til et positivt miljøregnskab

Danskproduceret rensevæske

Degreaser+Wash er dansk udviklet og produceres i Vejle af Besma, der fører et bredt produktprogram af rensevæsker med dokumenteret effekt til blandt andre jern- og metalindustrien, autobranchen, søfartsindustrien og landbrugssektoren.

Læs mere på www.besma.dk

Skrevet af Speakloud for Besma.