Daniel Hersig sang sig ind i mange danskers hjerter, da han sidste år deltog i Danmark har Talent på TV2. Blandt de allermest begejstrede var dommer Jarl Friis Mikkelsen, der til audition måtte knibe en tåre, da det musikalske talent sang Elton Johns ”Can You Feel The Love Tonight”, som Daniel Hersig nu udgiver som det ene af tre numre på ny EP.

– Der er mange, der har spurgt mig, om jeg ikke ville indspille sangen ”Can You Feel The Love Tonight”, som jeg sang til min audition i Danmark har Talent. Sangen har rørt mange, og den har også en helt særlig betydning for mig. De to andre sange på EP’en betyder også meget for mig personligt, så jeg glæder mig rigtig meget over, at det kan lade sig gøre at få dem udgivet, siger 16-årige Daniel Hersig.

De to andre sange på EP’en er ”Alle andre steder” fra musicalen Atlantis og ”A Whole New World” fra Disney klassikeren Aladdin. På ”A Whole New World” får Daniel Hersig hjælp af den talentfulde Sofia Pedersen, som er elev på Vejle Musikskoles talentlinje.

– Sofia er en af de bedste sangere, jeg kender. Hun har en rigtig Disney stemme, og vi har sunget sammen i mange år på musicalskolen StageFront i Vejle. Vi glæder os rigtigt meget begge to og håber, at sangene vil sprede glæde, siger Sofia Pedersen og Daniel Hersig.

Drømmen om en musicalkarriere

Siden sin optræden i Danmark har Talent har den store musicalentusiast stået på scenen på Fredericia Teater, Østre Gasværk Teater og Aarhus Musikteater et utal af gange i rollen som drengen Mick i Danmarks store musicalsucces – Shubidua The Musical, og drømmen en musicalkarriere lever i den grad i den unge krop.

– Første skridt er at komme ind på Musicalakademiet i Fredericia. De optager hvert år otte elever, så det er et lille nåleøje, som jeg skal igennem. Det bliver svært, men jeg er parat til at arbejde hårdt for at nå det, siger Daniel Hersig, der lige nu er elev på Hoptrup Efterskole, der med en Danmarks bedste musicallinjer skal udvikle Daniel Hersigs dans, sang og drama.

– Jeg har udfordringer i alle tre fag, og jeg skal blive meget bedre, før min drøm går i opfyldelse, men jeg tror på, at det kan lykkes, siger Daniel Hersig med et smilende glimt i øjet.

 

Pressemeddelelsen er skrevet af Speakloud for Daniel Hersig.