Berit Schielstrup er ansat i en nyoprettet stilling som økonomiassistent i BSB. Med sig ind i jobbet bringer den uddannede revisorassistent en god portion erfaring fra lignende stillinger i Trekantområdet.

Det nye ansigt i BSB’s økonomiafdeling startede i jobbet 1. februar, og hun har fået en god start i Lunderskov.

Mine kolleger har taget rigtigt godt imod mig. Det har været nemt at blive en del af ”gruppen”. Vi har det godt sammen. Både fagligt og socialt. Det er tydeligt at mærke, at BSB er en arbejdsplads, hvor trivslen blandt medarbejderne prioriteres højt, mener Berit Schielstrup.

Hun har arbejdet med tal i hele hendes arbejdsliv. De sidste 15 år i en tilsvarende stilling hos Tricon i Kolding. Nu ser hun frem til at supplere det stærke team i økonomiafdelingen i BSB, hvor hun blandt andet skal arbejde med den daglige bogføring og månedsafslutning.

– Jeg er nok lidt talnørd og drevet af at få det hele til at stemme. Det skal gå op, og passer det ikke helt, er det fedt, at jeg kan være med til at løse udfordringerne, så regnskabet stemmer 100 procent, siger Berit Schielstrup, der glæder sig over, at hun bliver taget med på råd.

– Mange af mine opgaver er selvfølgelig defineret, men jeg kan i høj grad også være med til at præge min egen stilling. Det er spændende og sammen med BSB’s smarte økonomisystemer vigtige årsager til, at jeg valgte at slå til, da jeg fik jobbet tilbudt, understreger Berit Schielstrup.

 Nyhed til hjemmeside skrevet af Speakloud for BSB Indusrty