Boligfornyelse står på stærkt fundament med erfaren rådgiver

Fem boligblokke på Rødegårdsvej i Odense gennemgår frem til 2022 en gennemgribende renovering. Resultatet bliver moderne lejligheder til beboerne. Bygherrerådgiver på projektet er Kuben Management. Firmaet sikrer, at byggeriet står færdigt til aftalt tid, pris og kvalitet.

En helhedsplan med økonomisk støtte fra Landsbyggefonden er baggrunden for en omfattende renovering af bygningerne fra 1947, der er ejet af Socialt Boligbyggeri i Odense og administreres af Civica. Byggeriet begyndte i maj og gennemføres i flere etaper, så de første beboere kan flytte tilbage på Rødegårdsvej senere i år, mens sidste etape af de i alt 54 boliger afsluttes i foråret 2022.

Kuben Management er som bygherrerådgiver Socialt Boligbyggeri i Odenses højre hånd på fornyelsen af Rødegårdsvej.

– I Kuben Management er det vores opgave at sikre, at projektets vision bliver til virkelighed. Beboerne skal komme tilbage til moderne boliger af høj kvalitet, der skaber rammerne om det gode liv. Det handler om, at vi får etableret et gensidigt samarbejde mellem alle parter i byggeriet, så der er den nødvendige fremdrift, og renoveringen står færdigt til den aftalte tid og pris og med den ønskede kvalitet, siger bygherrerådgiver i Kuben Management, Henning Markvart.

På hjemmebane i helhedsplaner

Kuben Management A/S er med sin uvildige og helhedsorienteret byggerådgivning en oplagt partner for almene boligselskaber på helhedsplaner og større renoveringer.

– Vi leverer uvildig rådgivning på rigtig mange helhedsplaner og ved derfor hvilke betingelser, der skal være opfyldt for at få støtte fra Landsbyggefonden, siger Henning Markvart.

– Vores helhedsorienterede tilgang betyder, at Socialt Boligbyggeri i Odense kun skal have én bygherrerådgiver på projektet, for vi har alle kompetencer i huset. Juridisk, økonomisk og administrativ rådgivning er i spil i projektet, og vores genhusningskonsulenter og bysociologer er også med på banen om nødvendigt, siger Henning Markvart.

Beboerne glæder sig til moderne boliger

Hos Civica, som administrerer boligerne, glæder direktør Jens Pilholm sig til, at renoveringen står færdig.

– Rødegårdsvej er en ældre afdeling fra 1947. Den er væsentlig nedslidt og ikke tidligere blevet gennemgribende renoveret. Det gør vi nu og får skabt moderne og tidssvarende boliger. Det færdige resultat ser vi og ikke mindst beboerne frem til, siger Jens Pilholm.

– I Kuben Management har Socialt Boligbyggeri i Odense en god, konstruktiv og professionel samarbejdspartner. De ved, hvad det drejer sig om, for det er deres kerneområde, og det giver tryghed at have dem som medspiller på projektet, siger Jens Pilholm.

Kuben Management 1

Kuben Management er bygherrerådgiver på en gennemgribende renovering af Socialt Boligbyggeri i Odenses afdeling på Rødegårdsvej i Odense. Illustration: ERIK arkitekter.

Renoveringen af Rødegårdsvej skal stå helt færdigt i foråret 2022. Håndværkerne er i gang med første etape, og senere i år flytter de første beboere ind i deres moderne lejligheder.

Kuben Management 2

Fakta om projektet på Rødegårdsvej

Efter renoveringen kommer de fem blokke til at bestå af 54 boliger med nyt køkken og badeværelse.
12 boliger bliver med indretning, der matcher behovene hos rollator- og kørestolsbrugere.
18 eksisterende boliger sammenlægges og reduceres til 12 nye boliger med større og lysere rum.
De resterende 30 lejemål moderniseres, men ændres ikke i størrelse.
Kilde: Civica.dk

KUBEN-logo_cmyk

Advertorial skrevet af Speakloud for Jysk Fynske Medier.