I samarbejde med OPTIMERA i Grindsted inviterer Bøje & Brøchner A/S fredag morgen den 27. marts alle håndværkere og andre interesserede på morgenbrød og kaffe på Odinsvej 2 i Grindsted.

Mellem kl. 7 og 11 kan du opleve Fords nye, spændende varevogne og få en uforpligtende snak med Henrik Lynnerup, som er erhvervskonsulent hos Bøje & Brøchner, der er områdets største Erhvervscenter med lokationer i Vejle og Billund.

– Hos Bøje & Brøchner er vi dygtige til at forstå kundernes behov og levere driftssikre Transitter, der passer til deres arbejdsbehov og økonomi. Vi har markedets bredeste sortiment, den bedste finansiering og pladeværksteder gearet til erhvervslivet. Jeg glæder til at møde en masse morgenfriske håndværkere til et rundstykke og kop morgenkaffe på fredag, siger Henrik Lynnerup.

Se inviation i stort format

OPTIMEREA er et byggecenter med et bredt sortiment til både professionelle håndværkere og private, der arbejder med bygge – og renoveringsprojekter. Samarbejdet med Bøje & Brøchner glæder souschef hos OPTIMERA i Grindsted, Jørgen Brahe.

– Vi har rigtig mange lokale håndværkere, der kommer forbi hver morgen for at hente materialer til dagens opgaver. Fredag morgen får vi mulighed for at hygge lidt ekstra om dem og lytte til deres behov og ønsker. Det glæder vi os meget til, fortæller Jørgen Brahe.

I Speakloud hjælper vi Bøje & Brøchner med kommunikation og markedsføring. Fx har vi udarbejdet deres nye brochure og et salgskort til kontoret.

 

Annoncen er skrevet og designet af Speakloud for Bøje & Brøchner.