Solbriller hittede til årets Open Air arrangement, hvor 650 elever, forældre og søskende hyggede sig med masser af aktiviteter på plænen, i hallen, på boldbanen og i springcentret.

De dystede i bl.a. femkamp, øvede spring, spillede rundbold, testede omvendt bungy jump, klatrede på tovbanen og råhyggede med snobrød og pandekagebagning over bålet.

– Open Air markerer begyndelse til enden. Skoleåret er snart slut. Det er trist. Men det er også glædeligt at kunne se tilbage på et fantastisk år. Den enkelte elev har gennemgået en fantastisk forvandling og er styrket både fagligt, socialt og sportsligt, siger Anne Nyhus.

 

Anton havde en fed dag på Vesterlund

8-årige Anton havde set frem til at besøge storebror Bastian på Vesterlund Efterskole til Open Air sammen med forældrene Henriette og Thomas. Og han blev ikke skuffet.

– Jeg har glædet mig helt vildt til at komme herned og springe igen. Det er fedt. Tovbanen er også rigtig sjov. Måske kunne jeg godt tænke mig at gå her, når jeg bliver større, siger en smilende Anton, inden han fiser videre til næste udfordring.

Helt sikkert er det, at Anton skal have lov til at komme på efterskole, hvis han ønsker det. Det understreger Henriette, mor til Anton og Bastian.

– Bastian har haft et mega godt år. Han er blevet meget mere moden, mere voksen. Det er dejligt at mærke den glæde, de har sammen. De sprudler. Mere kan vi som forældre ikke forlange, siger Henriette, der kun har set sønnen i få weekender det seneste år.

Efter masser af råhygge og aktiviteter for alle, sluttede dagen af på plænen ved friluftsscenen. Her gav musikholdene den fuld gas, inden Rita og det øvrige køkkenpersonale diskede op med en lækker buffet.

Hvidløgsmarineret svinefilet, kartoffelsalat, stor salatbar og blandet frisk frugt stod på menuen, inden forældre og søskende trætte og mætte efter en begivenhedsrig 2. Pinsedag kunne vende snuden hjemad.

 

De havde også en dejlig dag til Open Air

Storesøster Johanne og Oscar

– Jeg har glædet mig til at vise efterskolen frem for mine forældre og lillebror. Det er fedt at lave forskellige ting sammen. Jeg har bagt lækre pandekager sammen med Oscar. Det er vildt hyggeligt. Men vi skal prøve en helt masse, siger Johanne. Det budskab bliver mødt af en storsmilende Oscar.

 

Se billeder fra den skønne dag

Nyhed hjemmeside er skrevet og fotos skudt af Speakloud for Vesterlund Efterskole.