Stramninger på virksomhedens rejsebudget har stor indflydelse på din fysiologiske, psykiske og følelsesmæssige belastning på forretningsrejsen. En ny rapport udgivet af HEC Paris viser, at der en direkte sammenhæng mellem besparelser og stress.

Vil du sikre ordentlige arbejdsforhold, så I præsterer på et konstant højt niveau og er kvalificerede til at træffe vigtige beslutninger? Vil du undgå at fx en stresset eksportsælger eller direktør mister en ordre eller indgår ufordelagtige kontraktvilkår?

Ja?

Kan du svare ja til spørgsmålene, bør du give dine ansatte gode rejseforhold på businessklasse.

For HEC Paris har interviewet 7000 rejsende om, hvilke forhold der er mest stressende på rejsen. Hele 73 % af de rejsende nævner flyvninger på økonomiklasse på medium og lang distance. Det gør flyvninger på økonomklasse til den tredje mest stressende faktor på en forretningsrejse. Kun mistet bagage og dårligt internet er mere stressende.

Fx giver rejser på økonomiklasse gennem flere tidszoner søvnproblemer hos den rejsende. På businessklasse har passageren mulighed for at ligge helt eller delvis ned. Kombineret med mindre kabiner, færre passager og en bedre sædekvalitet er resultatet en bedre søvn og mindre jetlag.

Få en klart defineret rejsepolitik

Jyllands Posten har i ”Erhverv & Økonomi” 28. maj og 29. maj 2014 bragt problematikken med rejsestress ind på det danske marked. De har interviewet en række større danske virksomheder om søvnregler. Kun 1 ud af 16 af de adspurgte virksomheder har i dag en politik på området.

Det er for få, konkluderes det i rapporten. For med en velfungerende rejsepolitik kan I undgå rejsestress og følgevirkningerne som fx søvnmangel, sygdom og manglende kvalitet i arbejdet.

Få hjælp til at udarbejde jeres rejsepolitik

Benytter du vores Online Booking eller vores rejsekonsulenter, kan du tilkøbe sparring og rådgivning om, hvordan I udformer jeres rejsepolitik.
Kontakt os på salgogaccount@vejle-rejser.dk

Få din rejseplan på mobil

Ved du, at du kan få din rejseplan på mobiltelefonen?
Klik dig ind på Check-My-Trip og læs, hvordan du downloader app’en Check My Trip.

Book din rejse til Expo 2015

Verdensudstillingen Expo vender i 2015 tilbage til Europa. Milano i Italien er værter for udstillingen, der er åben i perioden 1. maj til 31. oktober.

Temaet for Expo 2015 er ”Feeding the Planet, Energy for Life”. Det er et højaktuelt emne for både det offentlige og private virksomheder. Mere end 29 millioner gæster fra hele verden forventes at lægge vejen forbi udstillingen.

Det udløser et kæmpe pres på hoteller, luftfartsselskaber og lufthavne i Milano. I VR Travel anbefaler vi, at du allerede nu kontakter vores grupperejseafdeling, hvis du påtænker firmarejse til Milano for medarbejdere eller kunder.

Kontakt VR Travels grupperejser på +45 76 42 99 99 eller på grupper@vejle-rejser.dk

Lær mere om VR Travels online bookingsystem

Bruger du VR Travels online bookingsystem? Har du lyst at vide mere og dygtiggøre dig? Dyk ned i vores online manuel og lær om alle dine muligheder.

Klik her for at se vores online manual

Få en fordelagtig firmaløsning med Eurocard

Siden 1965 har Eurocard været en ledende aktør på markedet for betalingskort. Eurocard har et bredt udvalg af kort og administrations- og opfølgningsværktøjer, der kan tilpasses nationale og internationale virksomheder. Den tilgængelighed og frihed, som Eurocard tilbyder, har været med til at sætte standarden for betalings- og kreditkort siden starten.

Alle Eurocards kort, Corporate, Gold, Corporate Gold, Platinum og Corporate Platinum, har ingen eller en høj øvre købsgrænse. Som Eurocard kunde får du adgang til unikke rabatter og tilbud gennem vores samarbejdspartnere.

Eurocard udbydes af SEB Kort Danmark.

 

Nyhedsbrev er skrevet af Speakloud for VR Travel i Vejle.