Mathias Simonsen – Årgang 17/18 – er i gang med en EUD som karrosseritekniker. Han drømmer om at arbejde på et Mercedes-værksted med karrosseriopretning. I den ottende af ni historier om tidligere elever fortæller Mathias om sit efterskoleliv på Fjordvang.

Hvorfor valgte du Fjordvang?

Jeg valgte Fjordvang, fordi det er en mangfoldig skole, hvor der er plads til alle typer. Det er en fed skole med gode faciliteter. Den ligger lige ned til fjorden. Ja, det er bare et mega fedt sted.

Hvad har Fjordvang givet dig med i rygsækken?

Jeg har lært at være mere åben, og at natteløb ikke nytter noget, selvom det var sjovt. Man skal lytte efter og følge reglerne, for det betyder, at du har respekt for andre. Jeg er blevet socialt stærkere og har lært ikke at reagere negativt, hvis nogle har en dårlig dag. Det er bedre at lytte og være der for hinanden. Både når det går godt, og når det går skidt.

Din bedste oplevelse på Fjordvang?

Mit højdepunkt på Fjordvang er uden tvivl min værelseskammerat Mathias. Han er stadig min bedste ven, og han vil være det for livet.

Hvorfor skal unge vælge Fjordvang?

Du skal vælge Fjordvang, fordi alle respekterer hinanden. Der er plads til dig, og du kan dyrke og udvikle dine stærke sider. Lærerne er vildt dygtige, de lytter og giver dig ansvar. Og så slipper du for at dyrke en masse gymnastik.

FACTS

Navn: Mathias Simonsen
Årgang: 17/18
Bor i dag i: Bramming
Bedste minde: Værelseskammerat
Livret på efterskolen: Spaghetti og kødsovs
Yndlingslærer: Connie og Holger
Yndlingssted: Musiklokalet
Yndlingsfag: Musik
Forelsket på efterskolen: Ja i Julie som stadig er min kæreste
Uddannelse: EUD – Karrosseritekniker
Job i dag: Drømmer om at arbejde for Mercedes med karrosseriopretning 

Nyhed til hjemmeside, tekst til sociale medier og storytelling skrevet af Speakloud for Fjordvang Efterskole.