Installation af markedets førende alarmer og video-overvågning

Video-overvågning giver tryghed

HETEKs video-overvågningssystemer forhindrer præventivt indbrud og svind. Det er et effektivt bevismateriale, hvis skaden sker, ligesom det et solidt redskab til procesovervågning. Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige løsning. Vi rådgiver dig om valg af system, antal kameraer og placering. Vores løsninger leveres altid inkl. komplet installation og med en solid gennemgang af app-styringen, så du føler dig klædt på til at bruge video-overvågningen som et effektivt værktøj.

Har du et ældre coax-baseret analogt system?

Fortvivl ikke. I HETEK kan vi opgradere din analoge video-overvågning til en digital løsning. Vi genbruger kabletrækket, strømforsyningen og skærme, mens du blot skal investere i ny optager og kameraer.

Hvorfor investere i video-overvågning?

  • Præventiv effekt
  • Bevismateriale ved røveri, indbrud og svind
  • Produktionsovervågning sikrer høj performance
  • Kontrol, dokumentation og opklaring af fejl

Tyverialarm giver sikkerhed døgnet rundt

Med en HETEK tyverialarm reducerer du risikoen for indbrud og sikrer, at du lever op til de krav, dit forsikringsselskab stiller. Prisen for utilstrækkelig sikring af din virksomhed kan være høj. Ubudne gæster er nemlig skyld i store omkostninger, besvær og utryghed blandt dine medarbejdere.

I HETEK er vi eksperter i sikkerhed, og når du booker et konsulentbesøg, får du et gratis og uforpligtende sikkerhedstjek af din virksomhed. Vi installerer, opsætter og monterer tyverialarmer og samarbejder med godkendte kontrolcentraler og vagtselskaber.

Få markedets mest effektive tyverialarmer

Pakken inkluderer:

  • Central
  • Brugervenligt kontrolpanel
  • Sensor
  • Dørkontakt
  • Alarmsikret nøgleboks
  • Komplet montering

Vi gør os umage og tager kvalitet personligt

I HETEK har vi kapaciteten, ekspertisen, erfaringen og et solidt økonomisk fundament til at løfte installationer på entrepriseopgaver, nybyggeri, renoveringsprojekter og serviceopgaver hos både virksomheder, private og offentlige kunder.

Vores dygtige projektledere, el-installatører og teknikere skaber med deres faglige kompetencer og innovative tilgang solide, grønne og intelligente løsninger i højeste kvalitet.

Procesovervågning sikrer høj oppetid

”ECM INDUSTRIES A/S producerer og udvikler komplette fremtidssikrede løsninger inden for metal og plast. Vi bruger HETEKs video-overvågning til at sikre, at maskinerne kører, som de skal døgnet rundt. Ansatte, som har vagten, kan på deres firmatelefon følge produktionen hjemmefra og dermed være mere fleksible. Det sikrer virksomheden konkurrenceevne.

Video-overvågningen er en medvirkende årsag til, at vores kunder får leveringssikkerhed og løsninger til konkurrencedygtige priser i høj kvalitet, fordi vi konstant overvåger maskinernes performance og sikrer, at vi har en høj oppetid og maksimerer produktiviteten ved at udnytte kapaciteten fuldt ud.”

Søren Christiansen
CEO, ECM INDUSTRIES A/S

Brochure_HETEKsikring

Brochure udviklet af Speakloud for Hetek.