Tobias, Anton, Elmedin og Theis var proffer for en dag, da de sammen med 94 andre piger og drenge blev trænet af Vejle Boldklubs professionelle fodboldspillere i DGI Huset i Vejle.

– Det var den fedeste træning nogensinde. Vi har trænet skud, finter, driblinger og kamp. Det var vildt sjovt, siger 4 meget enige drenge, der efter træningen spiste sandwich med spillerne og fik alle de autografer, de ønskede sig på papir, arme, ben og trøjer.

Se flere billeder fra Prof for en dag på Facebook

Prof for en dag er et tilbagevendende arrangement, og en dag spillerne i Vejle Boldklub ser frem til.

– Det er en god måde at møde vores yngste fans på. De er meget engagerede og sindssyge energiske. De løber aldrig tør for energi, og det er dejligt at opleve deres glæde og begejstring, siger VB-anfører Niels Bisp.

Prof for en dag blev i år afviklet i samarbejde med Vejle Kommune, Kultur & Udvikling som en del af deres Vinterferiepas til børn i kommunen. En af de begejstrede børn der deltog, var 9-årige Frederik Nim.

– Jeg synes, det var sjovt at skyde på mål og spille kamp. Vi vandt 4-3 over VB-spillerne. Det var fedt, siger den snart 10-årige gut fra Lindved, der slet ikke kan undvære at spille fodbold.

– Jeg træner 4 gange om uge. 2 gange med U-11 og to gange med U-10 i FC Grejs, og det er godt at holde formen lidt ved lige her i ferien, siger Frederik med et smil.

Nyhed hjemmeside, pressemeddelelse og fotos skrevet og skudt af Speakloud for Vejle Boldklub.