Godt 50 virksomheder mødtes på tværs af netværksgrupperne, da Vejle Boldklub torsdag eftermiddag var værter for den årlige nytårskur.

I Vejle Boldklub er salgschef Søren Larsen godt tilfreds med dagen.

– Det er fedt at opleve, at så mange erhvervsklubmedlemmer vælger at bruge en halv eftermiddag sammen. Til nytårskuren mødes erhvervsklubmedlemmer på tværs af netværksgrupperne i en afslappet og uformel tone. Fokus er på at lære hinanden bedre at kende frem for hardcore business. Ved at opbygge kendskab og tillid til hinanden, åbnes nye døre, forklarer Søren Larsen.

Til at gennemføre dagen havde Vejle Boldklub allieret sig med Jan Kragsig fra FunFirst. Gennem spillet Funny Money mødte medlemmer af erhvervsklubben hinanden på en anderledes måde.

– Før vi anbefaler hinanden skal relationen og tilliden være på plads. I spillet udbygger vi kenskabet og relationen til hinanden. Vi har en god oplevelse, griner sammen og skaber et nærvær. På sigt betyder det, at vi har lettere ved at anbefale hinanden, mener Jan Kragsig.

Selvom Jesper Jensen fra revisionsvirksomheden Martinsen ikke var på vinderholdet, var han glad for at deltage i nytårskuren.

– Det er en alternativ men god måde at pleje netværket på. Jeg har lært nye at kende fra de andre grupper og mødt nogle, jeg kender perifært. For hver gang vi mødes bygger vi et nyt lag på, og en dag kommer der måske en opgave ud af det, siger Jesper Jensen, der holder til i Torsdagsgruppen i Vejle.

 

Nyhed hjemmeside skrevet af Speakloud for Vejle Boldklub.