Kombinationen af Uptime Developments forretningsforståelse og ekspertise inden for udvikling af komplekse integrationer har sikret L’Oréal Luxe skandinaviske afdeling et smart, effektivt og stabilt budgetteringssystem.

 Som et vigtigt element i L’Oréal Luxe planlægnings- og budgetproces indgår budgetteringssystemet. Det håndterer cirka 60.000 varenumre, og det er altafgørende for vores planlægning og beregning af omsætningen, at systemet har de rigtige features og kører med høj oppetid. Det fortæller Frank Lassen, der som direktør for forretningsadmininistration i Norden, står i spidsen for udviklingen af divisionens planlægning og budgetteringssystem.

– Dialogen om udviklingen af vores budgetteringssystem har været god. Uptime Development har leveret på de ønsker til features, vi har haft. De udviklingstrin, som de har tilføjet til systemet, har fungeret upåklageligt. De laver en specifikation, de udvikler den, vi tester det, og så kører det bare. Efter en ny feature er blevet sat op, har det virket fra dag ét, siger Frank Lassen.

Loreal

Gode sparringspartnere med sans for forretning

For Frank Lassen, der har arbejdet med flere eksterne leverandører på de tekniske løsninger, har det skinnet igennem, at der hos Uptime Development er en virkelig god forståelse af både løsning og forretning, fortæller han.

– Det er vigtigt, at en leverandør er i stand til at sætte sig ind i de forretningsmæssige behov og kan bygge en løsning, der passer ind. For det skal være systemet, der bliver tilpasset vores forretning og markedet og ikke omvendt. Det forstår Uptime Development, mener Frank Lassen.

– Min opfattelse er helt klart, at både projektledere og udviklere ikke bare er rene tekniknørder. De kan bidrage i dialogen og med intelligente løsningsforslag. De sidder ikke blot og programmerer bevidstløst. Vi har oplevet det servicemindede udviklingsteam hos Uptime Development som dygtige sparringspartnere, siger direktøren for kosmetikgigantens skandinaviske forretningsadministration.

Komplekst budgetteringssystem uden nedetid

L’Oreals skandinaviske budgetteringssystem indeholder både priser, kundedata og budgettering, og systemet hjælper til at planlægge og udregne omsætningen i virksomheden over en 3-års periode. Det er en kompleks løsning, fortæller direktør Frank Lassen, der især er imponeret over oppetiden.

– Jeg har aldrig nogensinde oplevet, at systemet har været ustabilt, efter vi startede samarbejdet med Uptime Development. Alting har fungeret. Det er den fornemmelse, jeg har haft hele vejen igennem. Vi har ikke på noget tidspunkt haft nedetid. Det er en væsentlig faktor for en stabil drift af vores virksomhed med ca. 40-50 daglige brugere på system

Skrevet af Speakloud for Uptime Development.