Efter en række gode forhandlinger har Stryhns Gruppen valgt at fortsætte samarbejdet med TekniClean. Det glæder naturligvis salgskonsulent i TekniClean, Rikke Wolff Dunker Andreasen.

– Vi er rigtig glade for, at det gode samarbejde mellem Stryhns Gruppen og TekniClean nu fortsætter. Vi er stolte over, at vi varetager foodrengøringen i en virksomhed med så stor fokus på kvalitet og fødevaresikkerhed. Det er med til at blåstemple vores mange dygtige medarbejderes arbejde, at en mastodont inden for fødevareproduktion i Danmark fornyer aftalen, siger salgskonsulent Rikke Wolff Dunker Andreasen.

Stryhns Gruppen består af Stryhns leverpostej, Langelænder pølser og Graasten salater. Stryhns Gruppen er en virksomhed med høje krav til kvaliteten af de råvarer, de bruger i deres produkter. Produkterne bliver fremstillet efter originale, traditionsrige opskrifter. For den danske tradition, hvor familien mødes omkring et bord med god mad, er en stor inspirationskilde i udviklingen af de mange produkter, Stryhns Gruppen i dag tilbyder.

Stryhns Gruppen er certificeret ISO 22000 standarden. Det er en international fødevarestandard, hvis formål er at sikre høj kvalitet og fødevaresikkerhed.

– Stryhns Gruppens fokus på kvalitet matcher TekniCleans, og vi glæder os til at holde den samme høje standard og kvalitet i vores daglige arbejde, som har været afgørende for Stryhns Gruppens beslutning om at forlænge samarbejdet, understreger Rikke Wolff Dunker Andreasen.

 

Nyheden er skrevet af Speakloud for TekniClean.