Speakloud skaber værdi for din virksomhed gennem kommunikation. Det gælder også, når behovet for en ny medarbejder opstår. For når du har brug for den helt rigtige medarbejder, er et fængende budskab i jobannoncen det første skridt til en værdifuld og vedvarende ansættelse.

I Speakloud hjælper vi din virksomhed med at finde de helt rigtige kandidater til jeres ledige stillinger. På en seriøs, ærlig og kreativ måde får vi din virksomhed til at skille sig ud fra den skov af andre virksomheder, der også er på jagt efter de bedste medarbejdere.

– Jeg bruger Speakloud, fordi de formår at omsætte mine tanker til ord og flot design. De arbejder effektivt, og jeg får altid en hurtig tilbagemelding. Senest har de med succes hjulpet mig med en jobannonce, der tiltrak et kvalificeret felt af kandidater. Tre af kandidaterne er allerede startet i Carrier Refrigeration Denmark A/S.

Palle Jørgensen

Servicechef , Carrier Refrigeration Denmark A/S

Speakloud skriver og opsætter jobannoncer til både LinkedIn, Facebook, aviser og fagblade. Ønsker I det, håndterer vi hele processen.

Vi forhandler fx priser med avisen og sørger for indrykning. Ligesom vi publicerer og booster opslaget på Facebook og LinkedIn.

Vil du finde de rigtige medarbejdere til din virksomhed?

Kontakt Speakloud
Bjarne Aakmann Tøgersen
40 28 48 78
bjarne@speakloud.dk

 

Jobannoncen er designet og skrevet af Speakloud for Carrier Refrigeration Denmark A/S.