For 23-årige Mathias Schjøtt er jobbet som tavlemontør et drømmejob. Han elsker at nørde styretavler og at bygge noget op fra bunden, han kan se, der virker 100 procent.

”Jeg kan gode lide at arbejde med styringer, og jeg synes, det er fedt, at jeg i KL Automatik får mulighed for at bygge styretavler i den højeste kvalitet. Når det hele bare spiller, giver det en god fornemmelse”, fortæller Mathias Schjøtt, der er udlært automatikteknikker på en tavlefabrik.

”I dag arbejder jeg på værkstedet med en styretavle til en industrivirksomhed, men indimellem er jeg også med ude at montere hos vores kunder. For eksempel har jeg lige været i Kolding for at montere styring til deres trykkerimaskiner. Det er spændende, at arbejdet er forskelligt og afvekslende, ligesom jeg bare skidegodt kan lide at være i KL Automatik. Jeg har gode kolleger og mulighed for at flekse med arbejdstiden, hvis det er nødvendigt”, fortæller Mathias Schjøtt.

Nyhed til hjemmeside og tekst til de sociale medier skrevet af Speakloud for KL Automatik.