Knap 200 samarbejdspartnere og fans fandt sig godt til rette i de bløde stole i Lido Biograferne i Vejle, da Vejle Boldklub tirsdag præsenterede spillertruppen.

En veloplagt sportschef, Steen Thychosen, præsenterede én for én de spillere, der i foråret skal føre Vejle Boldklub op i det forjættede land, Alka Superligaen.

– Efter et efterår der knapt blev bestået, har vi forstærket en i forvejen stærk trup med dygtige spillere som Christian Sivebæk, Anders Kure, Oliver Thychosen, Jesper Rasmussen og Marco Larsen. Jeg har stor tiltro til vores trup, og sammen med en dygtig trænerstab står Vejle Boldklub godt rustet til forårets 12 vigtige kampe, siger Steen Thychosen.

To spillere i den 26 mand store trup deltog ikke i spillerpræsentationen. Anders Kure er netop blevet far, mens Oliver Thychosen fravær skyldes alvorlig sygdom hos kæresten.

– Oliver er rejst til Spanien for at være sammen med sin kæreste, der under en ferie pludselig blev syg. Hun er ramt af leukæmi og under behandling. Alle i og omkring Vejle Boldklub sender de varmeste tanker til Spanien, fortalte en tydelig berørt Steen Thychosen, der er onkel til den hjemvendte lejesvend.

Spillerpræsentationen blev afløst af sandwich, inden samarbejdspartnere og fans igen fandt plads foran det store lærred og forpremieren på Flaskepost fra P.

– Vi er utroligt glade for det store fremmøde, og jeg vil gerne rette en stor tak til Lido Caféen, der serverede sandwich og Claus Thygesen fra Cinemagic Events. Cinemagic Events har stået for koordinering og planlægning af det velbesøgte arrangement i biografen og håndteret opgaven med stor professionalisme og dygtighed, fortæller Helle Thychosen, administrationschef i Vejle Boldklub.