Det nye 188 kvadratmeter store Scanwo sommerhus i Fjellerup Strand på Norddjurs er bygget til udlejning, men i takt med at familien Petersens selvbygprojekt skred frem, forelskede de sig mere og mere i det flotte sommerhus med de store lyse rum, spa, sø, bålsted, shelter og vildmarksbad. 

Familien Petersens sommerhus har med fem soveværelser og to badeværelser plads til hele 14 gæster. Køkken-alrummet i åben forbindelse til stuen er indrettet i den ene ende af huset, hvor glas fra gulv til loft i gavlen giver et dejligt lysindfald. I den modsatte del af huset kan børn og voksne boltre sig i aktivitetsrummet med spil, billard, dart og airhockey eller nyde en tur i spabadet.

– Vi har gjort meget ud af sommerhuset og er blevet glade for det. Vi har kælet for detaljerne og har blandt andet installeret et uro-kunstværk, der giver et smukt, personligt og hyggeligt lys i køkkenet. Vi kommer helt sikkert til at bruge sommerhuset mere, end vi først havde troet, men det skal også lejes ud, understreger Jarl Petersen, der glæder sig over, at samarbejdet med Scanwo kører gnidningsfrit.

– Det er ikke mit første projekt med Scanwo, og det er med garanti heller ikke det sidste. Vi er nemlig allerede i gang med at bygge det andet sommerhus i Fjellerup Strand, ligesom Scanwo også skal bygge på de sidste to af de i alt fire sommerhusgrunde, vi har købt, understreger Jarl Petersen, der har bygget i Scanwo-konceptet Selvbyg.

Scanwo spotter muligheder og bygger med tryghed

– Med Scanwo konceptet Selvbyg kan jeg selv stå for de dele af byggeriet, jeg ønsker. Konceptet er fleksibelt og optimalt, hvis du selv ønsker at bygge eller har egne lokale håndværkere, du gerne vil benytte, mener Jarl Petersen, som glæder sig over, at han og familien havde Scanwo med på sidelinjen under byggeriet.

– Scanwo er gode at arbejde sammen med. De laver tingene ordentligt og som aftalt. De svarer hurtigt på spørgsmål og er en god sparringspartner. Eksempelvis var det Scanwo, der foreslog at sætte glas fra gulv til loft i gavlene. Løsningen giver nogle lyse og venlige rum, og vi er meget glade for, at Scanwo spottede den mulighed, da vi sammen kiggede tegningerne af huset igennem, fortæller en ferierende Jarl Petersen fra sommerhuset.

Sommerhuset skaber perfekte rammer om ferien med hele familien

– Sammen med min kone og vores to børn har jeg inviteret hele familien op i sommerhuset, og det er helt fantastisk at se, at sommerhuset skaber den perfekte ramme til at leve vores sommerdrømme ud. Ungerne laver snobrød over bålstedet, de vil sove i shelteret og i de to vildmarksbade sidder både voksne og børn.

– Når det bliver køligt, er der god plads til, at alle kan hygge indenfor. Sommerhuset bliver en gevinst for hele familien og ikke mindst de mange feriegæster, der allerede står på spring til at leje sommerhuset, siger en glad Jarl Petersen, der kun har de varmeste anbefalinger at give Scanwo.

– Med Scanwo er der ingen slinger i valsen. De har bygget mange huse og har styr på tingene. Jeg ved, hvad de står for og kan varmt anbefale dem til alle, der drømmer om at få et træhus som helårsbolig eller som sommerhus.