Sarah Bruun og Eske Leick er sammen med parrets to børn, Alberte og William, flyttet ind i deres nybyggede bjælkehus i den midtjyske landsby Løvlund, hvor Sarah trådte sine barnesko på besøgene og gårdferierne hos mormor og morfar.

– Sarahs mormor og morfar flyttede ind på gården i 1965, og besøgene og ferierne på landet har altid stået som stærke og gode minder for Sarah. Derfor er vi glade for, at det er lykkedes os at overtage det nu nedlagte landbrug, hvor der er ro og god plads til at leve familielivet med vores to skønne unger, fortæller Eske Leick.

Bjælkehuset 100 % tilpasset familiens ønsker

Familien har bygget et 150 kvadratmeter stort bjælkehus med de rum og den indretning, der passer lige nøjagtig til deres behov.

– Vi har bygget et dejligt familiehus med et køkken-alrum, 4 værelser, 2 badeværelser og et viktualierum. Vi har ikke ønsket ekstravagante løsninger, og det vildeste er vel nok, at vi har loft til kip i køkken-alrummet og store vinduespartier i stuen, hvorfra vi har et flot kig udover vores jord, fortæller Sarah Bruun og Eske Leick.

Drømmen om heste på ejendommen lever

Heste og ridning har altid fyldt meget i Sarah Bruuns liv, og hestepigen lægger ikke skjul på, at det er en pigedrøm at vende tilbage til morforældrenes landejendom.

– Der var masser af heste og andre dyr på gården, da jeg var barn. Jeg har altid elsket heste, og i mange år gik jeg til ridning. Min interesse er nu blevet til en fælles interesse i familien, og det glæder mig naturligvis, at Alberte er startet til ridning. Jeg håber og drømmer om, at vi snart kan ride sammen. Vi har i hvert fald bygningerne og masser af plads til at etablere en hestefold på vores landejendom, siger Sarah Bruun forventningsfuld.

Nøglefærdigt bjælkehus bygget efter Scanwo konceptet færdigbyg

Når man ser bort fra, at familien selv har svinget penslerne og malet facaden, har Sarah Bruun og Eske Leick fået bygget et 100 % nøglefærdigt hus af Scanwo.

– Samarbejdet med Scanwo har været fantastisk. Vi fik dem anbefalet af en bekendt, og vi har ikke i et eneste sekund fortrudt valget. Byggeprocessen er kørt slag i slag, og såvel tegnestuen som håndværkerne har været dygtige og meget hjælpsomme, mener Sarah og Eske, der ikke føler, at de kunne have valgt en bedre løsning.

– Træhuset passer perfekt ind i omgivelserne på landet og sammen med de andre bygninger. Huset er tilpasset og indrettet efter vores ønsker. Der er ingen spildplads med lange fordelingsgange, ligesom vi også kun har én indgang. Bjælkehuset er blevet lige, som vi har drømt om, understreger de.

Glæd dig til åbent hus i Løvlund

Før familien gik i gang med byggeriet, hentede de inspiration til flere af Scanwos åbent hus arrangementer. 

– Vi var ude at se flere af Scanwos træhuse. Det gav os mange gode idéer at opleve, hvordan andre byggede og indrettede sig. Derfor sagde vi også hurtig ja, da Scanwo spurgte, om vi vil åbne dørene til et åbent hus arrangement i foråret. Vi glæder os til at vise vores hjem frem, og til at fortælle om vores byggeproces sammen med Scanwo, siger Sarah Bruun og Eske Leick. 

Åbent hus arrangementet bliver annonceret på hjemmesiden og på Facebook, når dato er endelig planlagt.

Kundecase skrevet af Speakloud for Scanwo.