Medlemsforeningernes Dag er et nyt tiltag i Skydebaneforeningen Danmark, og med godt 80 deltagere fra de danske skytteforeninger blev det nye arrangement, der kombinerede generalforsamlingen med et tema om ammunition og åbent hus i Skyttebutikken, en bragende succes.

Skydebaneforeningen Danmark er en landsdækkende forening, der gennem rådgivning og økonomisk støtte til nybyg, renovering og vedligehold af skydefaciliteter arbejder for at sikre tidssvarende og tilstrækkelige faciliteter til skydeidrætten. Det forklarer direktør i Skydebaneforeningen Danmark, Lotte Højmark Tang, der glæder sig over det flotte fremmøde. 

”I Skydebaneforeningen Danmark har vi stor viden om udviklingen af skydebaner, og Medlemsforeningernes Dag giver os mulighed for at fortælle de danske skytteforeninger om, hvordan de kan bruge vores rådgivning og søge økonomiske tilskud og attraktive lån til nybyg, renovering og vedligeholdelse af deres skydefaciliteter”, fortæller Lotte Højmark Tang, der i løbet af dagen havde mange gode snakke med skytteforeningerne.

”Medlemsforeningernes Dag er kærkommen anledning til en god dialog med skytteforeningerne. Det er spændende at høre, hvad der rører sig i skydemiljøet, og det er fantastisk, at skytteforeningerne kommer med god feedback og nye idéer til det fremtidige arbejde i Skydebaneforeningen Danmark”, understreger direktøren.

Ammunition, testskydninger og lagkage

Medlemsforeningernes Dag bød blandt andet på et tema om ammunition, generalforsamling, åbent hus i Skyttebutikken, testskydning i det nye showroom på Meytons og Kongsbergs elektroniske markeringsanlæg, rundvisning på den nye 3D Buebane og ikke mindst lagkage og kaffe.

”Medlemsforeningernes Dag var et rigtigt godt arrangement. Det var spændende at høre mentaltræner og eliteskytte Carsten Brandts oplæg om ammunition, og så synes jeg, at vi havde en god debat på generalforsamlingen, hvor der blev vendt mange interessante emner”, forklarer Knud Andersen, der er formand i JfS Skydning. Han lover, at det ikke er sidste gang, at han deltager i Medlemsforeningernes Dag.

”Jeg bor tæt på Skyttebutikken og kender den ret godt. Men det var alligevel godt at blive mindet om, at man i Skyttebutikken kan få god information og hjælp til at vælge den rigtige ammunition til henholdsvis træning og konkurrence, og at det ikke nødvendigvis er den dyreste, der er den bedste for den enkelte skytte. Har man brug for det, har de også en testbane, så man kan prøve ammunitionen af, inden man køber den. Det er smart”, mener Knud Andersen.

I Skydebaneforeningen Danmark lover Lotte Højmark Tang, at Medlemsforeningernes Dag vender tilbage næste år. 

”I år nørdede vi ammunition og præsenterede vores nye 3D Buebane, ligesom skytteforeningerne havde mulighed for at testskyde og afprøve Meytons og Kongsbergs elektroniske markeringsanlæg i vores nye showroom. Næste år sætter vi fokus på et nyt, aktuelt tema inden for skydning, og vi glæder os allerede til at følge op på årets succes, fortæller Lotte Højmark Tang.

Pressemeddelelse, nyhedsbrev, nyhed til hjemmeside skrevet af Speakloud for Skydebaneforeningen Danmark.