El- og VE- installatøren IC Electric leverer installationer med 24/7-service til sine kunder. Det giver mulighed for at sikre driften og udvikle kundernes løsninger.

Kunderne hos IC Electric kan ringe efter service døgnet rundt. Udover kerneområderne sikring, installation og energi- og klimaløsninger, tilbyder el-installatøren en industriservice, hvor kunderne får løbende serviceeftersyn og kan ringe med mindre og større hasteopgaver.

Ofte giver det mulighed for at rådgive kunden til forbedring af produktionen eller energibesparelser, fortæller Carsten Due, der er stifter og direktør i virksomheden.

– I den løbende servicering finder vi ofte besparelser og rådgiver gerne kunden til at gøre produktionen mere driftssikker på den lange bane. Det har vi gode erfaringer med, siger Carsten Due.

Etikettevirksomheden Interket er blandt virksomhederne, der har gjort brug af IC Electrics industriservice. Her er produktionschef Mogens Brinck glad for de løbende serviceeftersyn, så produktionen ikke går i stå i den store virksomhed.

IC Electrics service fører til energiforbedringer 2

Bredt spekter af specialister

Virksomheden leverer sin 24/7-service til en lang række større og mindre produktioner i forskellige brancher, og med knap 50 medarbejdere har IC Electric specialister til alle kerneområderne, og ellers trækker de på samarbejdspartnere, lyder det fra Carsten Due.

– Holdningen i virksomheden er, at vi er 100 procent professionelle med alle vores opgaver. Ingen opgaver er for små eller store, siger direktøren.

Logo

Advertorials skrevet af Speakloud for Jysk Fynske Medier.